חברה תקשיבו

חברה תקשיבו

ממש ממש ממש כואב לי להגיד את זה אבל הפורום הזה פשוט מת ונשלט על ידי אוף. אישית פורום סאקורה מאוד חשוב לי, זה הפורום הראשון שלי שבזכותו הצטרפתי לתפוז והכרתי את כולכם ואני לא יכולה לתת לו לגווע ככה אנחנו חייבים להחיות אותו אבל ביינתיים בואו לפחות נדליק נר לזכרו <.<

לאא... ביינתיים לא סוגרים אותו...

הוא פשוט מת... רק פעם במאה שנה יש הודעה שבאמת קשורה לסאקורה והרבה פעמים זה שאלות שכבר נשטאלו הרבה פעמים או סתם תמונה שמישהוא סתם באקראי... וזה כלום לעמות מה שהיה כאן פעם

FireZeroX

New member
חזרתי! ואני יכול לעשות היומן

טראנסמיוטיישן! (אל תשאלו) זה בדיוק מה שקרה בפורום דראגונבול Z והוא לא נסגר, כי כל השטויות הקטנות שמוצאים בין הסדקים ממשיכים להחיות אותו, אפילו שאני מתאר לעצמי שביחס לדב"ז, הרבה יותר קשה להשאיר את סאקורה בחיים, בגלל כמות הפרקים... תהנו משהותי פה ^^

shui chan

New member
אני חושבת שצריך לדעת גם לוותר..

זאת לא פעם ראשונה שיש הודעה כזאת.. אי אפשר להחיות את הפורום כי אין שום דבר חדש לדבר עליו.. לא רצים פרקים ואין שום דבר חדש בנושא.. פשוט לוותר..

אבל רעותצ איך אפשר!?

תראי את פורום פוקימון ודיג'ימון! בפוקימון שנים שלא הראו עונה חדשה ודיג'ימון נגמר מזמן והם עדיין חיים ועד מאוד!

amitasafzabida

New member
עזבי אותך משטויות.

אין מנהלים -> פורום מת -> סגור. אז יאללה שיסגר כבר המקום הזה.

הפורום לא תלוי במנהלים -.-

כמובן שהם עוזרים אבל בהחלט אפשרי לקיים פורום משגשג בלי מנהל 0.0 ועם זה כל כך חשוב לך למה שלא תבקש מלירון להיות מנהל? P:

amitasafzabida

New member
לירון לא מנהל(ת)?

וכן8 צריך אותם, בשביל לעדכן גלריות, לנעוץ הודעות, למחוק וכו'.

shui chan

New member
היא התכוונה שאתה תהיה מנהל..

ושתבקש את זה מלירון (למרות שאני חושבת שזה יהרוס את הפורום לגמרי.. פורום עומד על האנשים שנמצאים בו.. על דברים שהם מדברים.. את כל הדברים האלה אפשר לעשות בלי כל הדברים שציינת למעלה..

למעלה