חברה תענו דחוף!!!!!

חברה תענו דחוף!!!!!

יש לי firewall של נורטון הלפחות פעמיים ביום הוא נותן לי התרעה שמישהו ניסה לפרוץ לי והוא נבלם על ידי firewall התוכנה שהשתמשו בה לפרוץ לי זה subseven כך הנורטון אומר... ולפי ידעתי כדי לפרוץ בסאבסבן צריך לשלוח סוס טרויאני שזה בעצם הקובץ... ושאני בודק בנורטון בscan disk הוא לא מוצא שום דבר... יש רעיונות מה לעשות שהמישהו שמנסה לפרוץ יפסיק לנסות וגם איך אני יכלו בדרך אחרת למחוק את הסוס הטרויאני... תודה

uzi2

Active member
ככה זה הנורטון

הוא אוהב לעשות רעש מכל נסיון להתחבר לסוסים טרויאנים (בין אם יש אותם ובין אם אין אותם) זה נותן למשתמש תחושה שהפיירוול יותר חשוב ממה שהוא באמת. כל הזמן ילדוני סקריפטים סורקים את הרשת לאתר מחשב שנדבק בעכברוש (סוס טרויאני שפותח דלת אחורית במחשב הנגוע). נורטון אוהב לעשות מזה רעש. גם זון-אלארם עושה מזה רעש. פיירוולים אחרים בהגדרות ברירת המחדל לא מדווחים על זה, אלא רק על דברים שרלוונטים לאבטחת המחשב. גם בנורטון אני בטוח שאפשר להגדיר אותו כך שלא יטריד אותך על כל "נסיון פריצה" אלא רק על דברים חשובים. הסאב-סבן הוא העכברוש הנפוץ ביותר. אם האנטיוירוס שלך אמר שהוא לא מוצא אותו, והאנטיוירוס שלך מעודכן אז קרוב לוודאי שאין לך את העכברוש הנ"ל (למרות שיש לו הרבה ואריאציות, ולמיטב ידיעתי יש ביניהן כמה נדירות שהאנטיוירוס של נורטון לא מגלה). בכל מקרה, עצם ההודעה - אין לה שום משמעות, כל עוד אין תוכנכה שרשומה לענות על נסיונות התקשורת הללו.

ERAZER

New member
אל תפחד,נורטון מתריע על סריקה אבל

דע לך שאם אדם בעל ידע יוצר סוס טוריאני אישי כלומר לא מופץ לרבים האנטיוירוסים והפירוולים לא יכירו בו והאמת היא שזה נורא קל ליצור סוס טוריאני, לכן כדאי שתדע תמיד ממי אתה מקבל את הקבצים ואם נדבקת, והרגשת במשהו, הפקודה netstat -n בדוס פרומפט תעזור לך לזהות דרך איזה פורט הוא חדר. בכל מקרה נורטון יתריע על כניסה למחשב

לא קיבלתי קובץ עם סוס טרויאני...

אני כל שעה בערך רואה למטה בסימן של הנורטון שסוס טרויאני נבלם...

למעלה