קבל אחי בטונות
יובל פרי וראובן המלאך-מבול של כאב . אוהד ואבי גואטה-עיזבי לי הלב. שרון זריהן וכפיר עטיה-מצטער שהתאהבת . תמיר גל וניבין -אהבה אסורה תמיר גל וניבין-איך אפשר תמיר גל וניבין-נשבענו ביחד . ניבין ושרון זריהן -אהבה אסורה . ניבין ויניב בן-מטייל באגדה . תמיר גל ושר אל-דמעה של גבר חיים אל ואבי ביטר -כאב ואכזבות אבי ביטר-מלא עוד כוס חבר . אבי ביטר וליאת בנאי-נשיקה אחרונה אבי ביטר וליאת-לאהוב בלי הפסקה אבי ביטר וליאת בנאי-כל מילה כבדה אבי ביטר וליאת בנאי -דואט הפרידה אבי ביטר וליאת בנאי-לאהוב בלי הפסקה . ליאת בנאי-אבא סליחה טעיתי . ליאת בנאי ותמיר גל -משחקי מילים משה כהן-בין ייאוש לבין תקוה משה כהן-נדרתי נדר אלי קפקא-חלומות . ענבר ישראל-עוברים ימים קשים אליי. אלון חסון וזהבה בן-דואט הבגידה אלון חסון-לקחו לי את החופש אלון חסון-פורס את הידיים אלון חסון -חיי אדם בין סורגים אלון חסון והילד-לשכוח מנסה שרון זריהן והילד -כואב לי אחי . מושיק עפיה ושימי מזרחי -אהבה כפולה . שימי מיזרחי וראובן המלאך-שבור מאהבה משה כהן וזהבה בן-אהבה אסורה . עופר לוי וזהבה בן -כשאני איתך . מושיק עפיה וקובי פרץ-כואב לי חבר מושיק עפיה וקובי פרץ-כואב אחי קובי פרץ ותמיר גל -כואב שאתה בוכה תמיר גל-דמייני תמיר גל-שביל האושר תמיר גל ומושיק פרץ-מחיר הבגידה . תמיר גל ומושיק עפיה-תאמר לה . יובל פרי -יש אלוהים . רינת בר-לב שבור . רינת בר-יום בלעדייך תמיר גל ושימי מיזרחי-תשכח את הצרות . ליאור נרקיס-לחיות בלעדייך ליאור נרקיס-אמא אל תבכי ליאור נרקיס וליאת בנאי-אהבה שלא נגמרת . ליאור נרקיס -תפילת חיי ליאור נרקיס ונרמין דניז-פוחדת מהסוף ליאור נרקיס-את לא פה ליאור נרקיס-נשבע לא משקר ליאור נרקיס-מוכרת אהבה ליאור נרקיס-דמעות כמו גשם. מושיק עפיה -גשם טיפטף מושיק עפיה-אהבה מטורפת מושיק עפיה-די לשחק מושיק עפיה -כאב גדול מושיק עפיה-גודל הכאב כפיר עטיה-לא רואה ולא שומע יוסי עדן-מחכה יוסי עדן-חבקי אותי . יוסי עדן -משחקת בי בלי רחמים יוסי עדן-תחזרי אני סולח יוסי עדן-ספרי לי ילדה יוסי עדן-המכתב שר אל -אותך אהבתי שר אל-אהבת אמת תמיר גל-אני פה מצטער תמיר גל-אל תבכי תמיר גל -בין סורגים לשיר תמיר גל-נשקי בלי סוף תמיר גל-עינייך מספרות תמיר גל-שקרי למעני תמיר גל-סימני אהבה תמיר גל-את לא כאן אבי גואטה ונטלי-תלחשי לו שאהבת אבי גואטה-את זה עולם. אבי גואטה ואיציק עג'מי-אחים בדם תמיר סולטנה ויניב ניסימי-היא לא תפריד בינינו תמיר סולטנה-שבע שנים קוקו מאילת -בלילות. קוקו מאילת-אישה עם לב של אבן ראובן המלאך ושימי מיזרחי-כמו עיור המלאכים-חבר במשבר 1 המלאכים -חבר במשבר 2 אבי דן ומורן קדוש-דואט האוהבים