חבר'ה תעזרו לי

MrJacKasS

New member
חבר'ה תעזרו לי

אני צריך הרבה שירי דיכאון כבדים כאלה .. אני יודע שזה כללי מידי אבל אני לא מכיר יותר מדי זמרי דיכאון .. אז תודה אם תעזרו .. שבת שלום

קבל אחי בטונות

יובל פרי וראובן המלאך-מבול של כאב . אוהד ואבי גואטה-עיזבי לי הלב. שרון זריהן וכפיר עטיה-מצטער שהתאהבת . תמיר גל וניבין -אהבה אסורה תמיר גל וניבין-איך אפשר תמיר גל וניבין-נשבענו ביחד . ניבין ושרון זריהן -אהבה אסורה . ניבין ויניב בן-מטייל באגדה . תמיר גל ושר אל-דמעה של גבר חיים אל ואבי ביטר -כאב ואכזבות אבי ביטר-מלא עוד כוס חבר . אבי ביטר וליאת בנאי-נשיקה אחרונה אבי ביטר וליאת-לאהוב בלי הפסקה אבי ביטר וליאת בנאי-כל מילה כבדה אבי ביטר וליאת בנאי -דואט הפרידה אבי ביטר וליאת בנאי-לאהוב בלי הפסקה . ליאת בנאי-אבא סליחה טעיתי . ליאת בנאי ותמיר גל -משחקי מילים משה כהן-בין ייאוש לבין תקוה משה כהן-נדרתי נדר אלי קפקא-חלומות . ענבר ישראל-עוברים ימים קשים אליי. אלון חסון וזהבה בן-דואט הבגידה אלון חסון-לקחו לי את החופש אלון חסון-פורס את הידיים אלון חסון -חיי אדם בין סורגים אלון חסון והילד-לשכוח מנסה שרון זריהן והילד -כואב לי אחי . מושיק עפיה ושימי מזרחי -אהבה כפולה . שימי מיזרחי וראובן המלאך-שבור מאהבה משה כהן וזהבה בן-אהבה אסורה . עופר לוי וזהבה בן -כשאני איתך . מושיק עפיה וקובי פרץ-כואב לי חבר מושיק עפיה וקובי פרץ-כואב אחי קובי פרץ ותמיר גל -כואב שאתה בוכה תמיר גל-דמייני תמיר גל-שביל האושר תמיר גל ומושיק פרץ-מחיר הבגידה . תמיר גל ומושיק עפיה-תאמר לה . יובל פרי -יש אלוהים . רינת בר-לב שבור . רינת בר-יום בלעדייך תמיר גל ושימי מיזרחי-תשכח את הצרות . ליאור נרקיס-לחיות בלעדייך ליאור נרקיס-אמא אל תבכי ליאור נרקיס וליאת בנאי-אהבה שלא נגמרת . ליאור נרקיס -תפילת חיי ליאור נרקיס ונרמין דניז-פוחדת מהסוף ליאור נרקיס-את לא פה ליאור נרקיס-נשבע לא משקר ליאור נרקיס-מוכרת אהבה ליאור נרקיס-דמעות כמו גשם. מושיק עפיה -גשם טיפטף מושיק עפיה-אהבה מטורפת מושיק עפיה-די לשחק מושיק עפיה -כאב גדול מושיק עפיה-גודל הכאב כפיר עטיה-לא רואה ולא שומע יוסי עדן-מחכה יוסי עדן-חבקי אותי . יוסי עדן -משחקת בי בלי רחמים יוסי עדן-תחזרי אני סולח יוסי עדן-ספרי לי ילדה יוסי עדן-המכתב שר אל -אותך אהבתי שר אל-אהבת אמת תמיר גל-אני פה מצטער תמיר גל-אל תבכי תמיר גל -בין סורגים לשיר תמיר גל-נשקי בלי סוף תמיר גל-עינייך מספרות תמיר גל-שקרי למעני תמיר גל-סימני אהבה תמיר גל-את לא כאן אבי גואטה ונטלי-תלחשי לו שאהבת אבי גואטה-את זה עולם. אבי גואטה ואיציק עג'מי-אחים בדם תמיר סולטנה ויניב ניסימי-היא לא תפריד בינינו תמיר סולטנה-שבע שנים קוקו מאילת -בלילות. קוקו מאילת-אישה עם לב של אבן ראובן המלאך ושימי מיזרחי-כמו עיור המלאכים-חבר במשבר 1 המלאכים -חבר במשבר 2 אבי דן ומורן קדוש-דואט האוהבים

בריט23

New member
שירים מומלצים../images/Emo13.gif

תמיר סולטנה - מצטער חבר אבי ביטר - בכבוד שלי אבי ביטר - אותי לא מבינים דודו מינץ - צאי אל הבלקון עופר לוי - מלכת העיר קובי פרץ - את כמו אש קובי פרץ & תמיר גל - כואב לי שאתה סובל אחי שיקו חייק - איזה כוסית תמיר גל & מושיק עפייה - מחיר הבגידה תמיר גל & מושיק עפייה - דמעה של גבר תמיר גל - פעם את שלי תמיר סולטנה - אהבת חיי תמיר סולטנה - תורידי את הפוזה אבי ביטר - חבר ואח אבי ביטר - פרפר הלילות אבי לוי - עינייך היפות ליאת בנאי - אבא סליחה טעיתי ליאור נרקיס - כה עצוב לי הליל משה כהן - אמא אל תבכי משה כהן - משחקי קלפים תמיר גל - תני סימן חיים תמיר גל - נשמת מלאך תמיר גל - שלום לך סיגל

הוא ביקש המלצות לשירי דיכאון

שיקו חייק איזה כוסית זה קיצבי ובכלל יובל פרי שר את זה. דודו מינץ זה שיר שמח בכלל . תמיר סולטנה תורידי את הפוזה זה גם קיצבי ושם השיר בכלל זה תפסיקי לשחק אותה . עופר לוי מלכת העיר זה שיר שמח. עדיף לקרוא לפני שממליצים .

בריט23

New member
קראתי אבל...

התחשק לי להמליץ על השירים האלה כי בעיניי הם יפים. אני לא רואה מה הבעיה כאן? חלק דיכאוניים כבדים וחלק קצביים יותר. לגבי השיר "איזה כוסית" שהורדתי אותו באמיול היה כתוב ששר אותו שיקו חייק אבל כנראה זאת טעות שלהם.

Ran Bimba

New member
אני אשכרה לא מכיר שום שיר פה../images/Emo6.gif מה לעשות

שאני ודיכאון לא חברים.. אבל כל הכבוד על העזרה, אני בטוח שהוא יהנה מהשירים

לך לספורט

למה באת לפה אז אם אתה אוהב בית"ר אני אתך בית"ר זה..... לגוף ולנשמה חחחחחחחחחחחחחXD

למעלה