חבר'ה תעזרו לי!

rabbilibrium

New member
חבר'ה תעזרו לי!

שלום לכולם! אחרי זמן מה של ניסיונות להגיע לחלום צלול באמצעות בדיקות מציאות קבועות ותקופה שבה קצת הפסקתי עם הדברים, החלטתי לחזור לנושא, ולהצטרף לפורום כדי לקבל עזרה. השיא של "קריירת" החלומות הצלולים שלי היה חלום צלול של בערך שנייה. פעם חלמתי שאני מסתכל על המרפסת ורואה את הנוף הרגיל שלי, רק שהוא עתידני ומתקדם בכמה אלפי שנים, ועברו כל מיני מטוסים. אחרי כמה שבועות, ראיתי את אותו הנוף מהמרפסת, בלילה- וחשבתי לעצמי- 'היי, זה כמו בחלום ההוא-' ואז קלטתי שאני בחלום. כמובן שהתרגשתי, ולכן ישר הרגשתי שאני נשלק החוצה מתוך החלום, וכל מה שראיתי היה הרבה שחור וכוכבים עפים. כמובן שזה לא היה חלום צלול בגלל שום שיטה או בדיקת מציאות, ולכן מאז לא היה לי שום דבר הקרוב לזה. ניסיתי מספר בדיקות מציאות באופן קבוע- בדיקת היגיון, בדיקת הקריאה[אם השעון היה עלי בדקתי מה השעה מספר פעמים], וגם לנסות לסתום את האף ולנשום[בדיקה שהצליחה יפה אצל כל חברי...]. העניין הוא שפשוט לא הצלחתי להגיע למצב שבו אני מבצע את בדיקת המציאות בזמן החלום. ולכן, באיזשהו שלב נמאס לי וכמעט והפסקתי לערוך בדיקות מציאות כל היום. עוגנים לא ממש מצאתי בחלומות שלי, כי הם כל הזמן מתחלפים. הדבר היחידי שחוזר בזמן האחרון הוא שאני מסתכל על השמיים ויש בהם משהו מוזר- פעם שמש ושמיים סגולים ופעם אחרת השמש יותר אדומה. בשתי הפעמים חשבתי לעצמי שאני צריך לצלם את זה לפני שזה יעלם, ולא שזה לא הגיוני. ניסיתי גם MILD וקצת WILD ובשניהם נתקלתי בבעיה קשה. כמה פעמים כשהתעוררתי לצורך הMILD לא זכרתי כלום מהחלום ובלית ברירה ניסיתי את WILD. אבל גם כשניסיתי MILD לא יצא מזה כלום. דמיינתי מחדש את החלום ואת עצמי עושה בדיקת מציאות. ואז נשארתי ער. לכן דמיינתי זאת שוב. וככה חזרתי על כך הרבה פעמים עד שראיתי שעבר מלא זמן ואני עדיין ער לגמרי, ואז פשוט התייאשתי וחזרתי לישון. כנ"ל לגבי הWILD. אם אני מתרכז בנשימות שלי, או בכל דבר אחר, אני לא נרדם. האם אני עושה משהו לא נכון? האם יש שיטה שיכולה לעבוד יותר טוב עבורי? אני צריך לציין שגם לא זכרתי אף חלום עד שהתחלתי להתעסק עם החלומות. היו לי רק קטעי חלומות שנצברו מכמה סיוטים שהתעוררתי במהלכם וזכרתי אחרי. אחרי שהתחלתי לנהל יומן חלומות זכרתי יותר טוב, וגם כמה חלומות בלילה. עכשיו בזמן של החופש, יוצא לי הרבה להתעורר ולזכור משהו מאוד מטושטש. אשמח עם תעזרו לי להגיע לחלום צלול שבו גם אוכל לעשות משהו[הרבה תוכניות דווקא יש לי] תודה מראש על העזרה!

וולפהרט

New member
יש לי עוגן בשבילך

בכל פעם שיש משהו יפה שאתה רוצה לצלם\ מצלם זה יכול לנג'ס בחיים האמיתיים אבל יחזיר לך את החלומות הצלולים כמעט בטוח

rabbilibrium

New member
מצד אחד זה נשמע טוב בתור עוגן

ואני באמת מצלם כל מיני שטויות במהלך היום, אבל העיניין הוא שזה לא חזר הרבה פעמים בחלום... משהו כמו פעמיים שלוש וזהו... וגם האנשים מתחלפים לי בחלומות, אין מישהו שאפשר לקשר את זה אליו... אבל הבעיה העיקרית שלי היא שגם כשמצאתי עוגנים ודברים שחזרו הרבה זמן, וכל פעם שראיתי אותם עשיתי בדיקת מציאות- בחלום לא עשיתי בדיקת מציאות מעולם... ובכל זאת, אני מניח שלא יזיק לעשות בדיקה כל פעם שאני הולך לצלם משהו

למעלה