חברה תיכנסו רגע

amnon77

New member
חברה תיכנסו רגע

חברה תיכנסו לאתר של " האגודה הישראלית של קלינאי התקשודת" ואז תלחצו על " מוסדות וארגונים בישראל" ןתגידו לי האם לדעתכם זה בסדר שהם שמים את אמב"י ליד ארגונים כמו אל"וט ואי"לן??? לדעתי לא!!!!!!!!!

shuky63

New member
אי אפשר לבוא אליהם בטענות.קלינאות

תקשורת זה תחום מאד רחב שגמגום הוא רק חלק קטנטן ממנו.הם מתעסקים בבעיות שפה מכל מני גורמים גם מארועים מוחיים וגם מאוטיזם. לכן במה שצריך להשקיע את האנרגיה זה להוריד את סף הרגישות שלנו ולא להעלב מכל דבר. מנסיון רוב הפעמים שאתה נעלב,הצד השני לא באמת התכוון לפגוע בך.

bakllawa

New member
אולי

סתם דוגמה, נער עם ניוון שרירים, חבר באגודת איל"ן, נעלב מזה ששמו אותו "עם המגמגמים". ההערה שלך רומזת שיש כאן טובים יותר וטובים פחות ובאמת שאין צורך להיעלב, זה בסה"כ מידע לקהל הרחב, שאמור להבהיר מי הגורמים איתם עובדים קלינאים.

galshifi

New member
תסלחו לי אבל משהו כאן מאוד צורם לי

הרבה אנשים כאן עסוקים בהעלבויות מיותרות. מעבר לעובדה שלדעתי אינכם צריכים להיעלב (אם כי אני לא יכולה לשפוט את רגשותיכם) יש כאן רמיזה לחוסר כבוד לאוכלוסיות מוגבלות. לכל אוכלוסיה בעלת מוגבלויות יש את המוגבלויות והקשיים שלה, ובכל מקרה כולנו בני אדם! כמו שמישהו אמר לפני - אין טובים יותר או פחות. אם אתם רוצים שיכבדו אתכם אתם צריכים לכבד את האחרים. כמו שלבעל שיתוק מוחין יש קושי בהפעלת השרירים שלו, למגמגמים יש קושי בדיבור, לעוורים יש קושי בראיה ולבעלי הפיגור יש איחור התפתחותי. אז תראו קצת יותר רגישות כלפי האחרים, כפי שהייתם רוצים שיראו כלפיכם.

dudu2873

New member
אנחנו לא מוגבלים..אתה לא חושב שאתה

חוצפן?אנשים שלא מגמגמים הם לא יותר טובים מאתנו ..אתה לא חושב?

galshifi

New member
לא רמזתי לרגע שלא מגמגמים טובים יות

להפך, אמרתי שאף אחד לא "טוב" יותר מהשני ובכלל המושג "טוב" לא רלוונטי פה. אז לא, אני לא חושבת שאני חוצפנית, אני לא אמרתי שמגמגמים הם "מוגבלים" ובכלל לדעתי "מוגבלים" זאת מילת גנאי וכאן אני שוב רואה הוכחה לטענתי. אז נכון שאני לא מגמגמת ואני לא יודעת איך זה מרגיש, אבל אני כן יודעת איך זה להיות חריגה במידה מסויימת שגורמת לאחרים להסתכל עלייך. אני לא רואה את עצמי "מוגבלת", אני רואה את עצמי אדם שווה ערך לכל אדם אחר, בין אם הוא "רגיל" ובין אם הוא בעל חפיגור שכלי או כל הפרעה אחרת. שיהיה יום טוב..

למעלה