חבר'ה! תיהנו!!!

Drorrrrrr

New member
חחחחחח הן שיגעו אותי?

אני המלצתי להן להתאבד
תבקשי מהן סליחה בשמי
בואי גם לאסק

adi u

New member
חסרה לי התמונה...

עם הפוזה של הבלון הברד והיה שם עוד משהו...לא זוכרת
זה אצלך

crazy4tc

New member
בלון, ברד ודיסקמן של יולי....

לא יש לי את זה רק פעם אחת... יש לי פעמיים את התמונה שלך ושל איגור ושל יוליה למי זה חסר?

adi u

New member
איך שכחתי את אפי../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif

taltal girl

New member
../images/Emo23.gifיולייית ../images/Emo25.gif

נגמאני אוההפתת תתך! איש הטלפון הפחיד אותי. אבל היה לו קול שקסי
נאמ. ואני לא קטנה, אני מרוכזת!

המפגש היה פשוט סוף הדרך!

אז מקסימים שלי....רק ריציתי להגיד שממש נהנתי כל אחד יותר מדהים מהשני! ואני מתה להיפגש איתכם שוב! וכל מי שיבוא גם פעם הבאה שיהיה מוכן להכיר מלא אנשים יפים חמודים ומ-ד-ה-י-מ-י-ם!!! סורי שאני וקולין הזמן פשוט נאבדנו כל הזמן...ואז גילינו את האיש עם הגיטרה והוא היה חמוד אז הפענו לרקדניות שלו...עזבו סיפור ארוך...אנחנו מפגרות...לא נורא... פעם הבאה לא נלך לאיבוד... לאה בלונדה אני חייבת להגיד שאת מדהימה את ממש מותק יולי שרוטה שלי! שנים חיפשתי מישהו כ"כ שרוט...(כמעט כמוני..) עדי את מאמי! איגור תתחיל לדבר יותר!אוראל אוף איזה עיניים! טל אוף את מדהימה! לא אוהבת אותך יותר! (סתם תשמרי על קשר!!!אם לא את מתה!) וטלוש יקירתי אין מה לעשות גם הם גילו שאת היפראקטיבית....אבל תזכרי שאני עדיין אוהבת אותך!!!! ותודה שהכרת לי את האנשושים בפורום הזה כי הם באמת אחלה! חולה על כולכם לנוש

ט ל i i ש

New member
רררר אנשים...

Dאני לאאאאא המפרקטיבית אני פשוט אנרגטית ויש הבדל...! יחי ההבדל הקטן!!! ואנשים האיש של הצילום היה כלכך שקסי אנ חושבת אני וטל נלך לעשות סיבוב עוד הפעם בקניון...
קיצר שוב מאוט נהנתי..

love alex

New member
אממ...

זאת רק אני או שמישהו, או יותר נכון כמה מישהוים הבטיחו לנו "מ-ל-א" תמונות??

crazy4tc

New member
גם את מדהימההההה ../images/Emo24.gif

היה ממש נחמד לפגוש אותך ואת קוליייייין תצטרפו לפורום!!!!!!!!!!!!

למעלה