חבר'ה תגידו

חבר'ה תגידו

סתם שאלה מותר לצאתלסיורים אם נשק צבאי הכוונה נק"ל כמו M16-או עוזי-או מיקרו גליל?

ה דרומי

New member
מתמי"די מג"ב יכולים לצאת אם

הנשק האישי שניתן להם בתוקף היותם כיתת כוננות או שהם גרים בישובים שסמוכים לגבולות.

sabal1

New member
כול חייל יכול

לצאת לפעילות עם הנשק האישי שלו בכל מסגרת קלאסי/יח"מ

משאז

New member
אולי "עם" נשק?

אם - אם תרצו אין זו אגדה עם- אני הולך עם דני

שלום30

New member
חיובי

כל עוד אתה מגיע עם נשק תקני ולא עם מטול רימונים או רובה צלפים

שלום מזכיר לי קטע

כידוע לך אני חובב כלי נשק מושבע- הלכתי למטווח בעיר שליאני נשען על החלון שם היה מטווח של נשק המדבר 0.50 שיש לו הדף חבל על הזמן נשענתי אם הראש על החלון ודיברתי אם אחד המדריכים שם-היתה יריה ראשונה אתה רואה את ההדף על החלון של חבל על הזמן-אני לא הייתי מוכן נתתי בבהלה זינוק חבל על הזמן זה היה בום לא נורמאלי- יש כמה סוגם אם אתה מכיר של נשר המדבר0.50 0.44 -357 הרוב זה בא אם האקדח תופי אבל מתאימים את זה לנשר המדבר יש גם את ה0.38 שזה גם אקדח תופי חבל על הזמן

לעומת הרעש שאקדח 9 מ"מ עושה

אקדח 0.5 נשמע כמו תותח,לעומת זאת הוא לא יעיל כמו אקדח 9 מ"מ בגלל שהוא נושא פחות כדורים .אם כבר לשאת אקדח גדול אז שיהיה לפחות קולט 0.45

ה דרומי

New member
אנחנו לא איזה רמבו אז בשביל

לשתק את האוביקט. מספיק 0.22. כי לכמה כבר יצא להיתקל באוביקט"מפגע" או כול חולרה אחר.? מה גם ורובנו מחזיקים אקדח להגנה עצמית?. חלק קטן עוסק בירי מבצעי אבל זה כבר לא הכונה. למה להסתבך? עדיף קטן ולא עושה הרבה "בעיות" מאשר גדול ועושה http://www.mypet.co.il/mypet/info/names.asp ww.mypet.co.il/mypet/info/names.asp

תאמינו לי -חבל על הזמן

כל כדיר של ה0.50 זה בומבה (גדול) ואני ממש לא צוחק-פאק אם היה לי סורק יש לי דוגמאות של זה הייתי מעלה לכם לראות את הכדור ואת התרמיל תראה ה0.50 לעומת הקולט זה משו אחר לגמרי -גם ל45 יש הדף חבל על הזמן אבל לא בום רציני. אבל ה9מילימטר זה משו אחר

למעלה