חברה, תגידו

BEIZI

New member
חברה, תגידו

יש כיום עבודה בדוכנים?המיתון לא משפיע? כי אני מקיים מכירה של האומנויות שלי מהבית ואני מפרסם כל שבוע ב300 ש"ח בעלון מקומי חשבתי אולי לעבור ליריד בכסף הזה. מה אתם אומרים כדי? וא"כ איפה?

E i t a n 47

New member
המצב על הפנים

המיתון משפיע, המלחמה משפיעה,דמי הדוכן גבוהים,היחס של המפיקים לא משהו... קשה להתפרנס כמו פעם בהצלחה

BEIZI

New member
את האמת

גם במכירה מהבית יש ירידה דרסתית! אתה מאמין שהשבוע למשל אפ' בן אדם אחד לא הגיע למכירה שלי. אני לא יודע איך להמשיך ומה לעשות. השאלה האם בדוכנים כבר יותר טוב?

BEIZI

New member
השאלה היא

האם בדוכנים גם אין אפס מחירות. ודרך אגב אל תשכח שמכירה מהבית לא מבזבזת לי שעות עבודה כמו בעמידה בדוכן מכירות.

ויתרון נוסף הוא

שלבית באים רק אנשים שרוצים באמת לקנות, לדוכן באים כל מיני עוברי אורח שלא תמיד רוצים באמת לקנות ותמיד יש גם את אלה חסרי הנימוס שמעירים הערות נבזיות: "פחחח... גם אני יכולה לעשות כזה..." "למה מה קרה שאני אשלם מחיר כזה?"... "או שתתני לי ב-20 ש"ח או שאני לא קונה"... ועוד ועוד... עבורי זה הרבה יותר מעייף ומתיש מבחינה רגשית לעמוד בדוכן יום שלם מאשר מבחינה פיסית. אבל אתה יכול לנסות פעם ופעמיים ולהחליט אם טוב לך עם זה.

HayaBee

New member
בוקר טוב .......יש מזה ומזה

ותמיד יש גם את אלה חסרי הנימוס שמעירים הערות נבזיות: "פחחח... גם אני יכולה לעשות כזה..." "למה מה קרה שאני אשלם מחיר כזה?"... "או שתתני לי ב-20 ש"ח או שאני לא קונה"... ועוד ועוד... נגדם צריך להכין עור של פיל ולהתעלם מהערות ניבזיות. לעומת זאת יש את אלו שמחמיאים וגם אלו ש ק ו נ י ם הם עושים לנו את היום !!!! שיהיו רק ימים של קונים נחמדים . בהצלחה, חיה

../images/Emo45.gif

לצערי, יש לי עור של רכיכה
והמחמאות שאני מקבלת? אילו קיבלתי 10 ש"ח על כל מחמאה הייתי כבר מסודרת
תודה!

kerenory1

New member
יריד אומנים בבית קשת

אז אולי תבוא לנסות אצלנו זה הרבה פחות מ 300 ש"ח ויהיו אנשים מקסימים צור קשר קרן אור

למעלה