חברה של חיבוק

נוגע בך

New member
חברה של חיבוק

זכיתי חברות של חיבוק אין יותר ממנה בדיוק היום הבנתי עד כמה היום שהרגשתי בקריז היום שהייתי צריך ידעתי שהיא שם בשביל לדבר להקשיב ידעתי שהיא שם ידעתי שתקשיב ידעתי שתציע ידעתי שיכול לומר הכל היום שהרגשתי נסער ישבתי לי לבד במשרד טלפונים פקסים ים של עבודה לחץ שמצריך ריכוז ואני בקריז שלי במחשבות בחוסר השקט ונכון שהבנה אחת קטנה הפחיתה רבות ונכון שחייב לעבוד ונכון שלעיתים הכדור לא אצלי ונכון שבדיוק לזה אני לא רגיל ונכון שיודע שהיא יודעת ונכון שמאמין ונכון שלא מוותר אבל אני בקריז שלי מעביר יום מפשפש, מנסה אפילו קצת מצליח ואז הבנתי שאני צריך חיבוק ושוב אליה התקשרתי אמרתי נסעתי קיבלתי חיבוק של חברה של המקום שיקבלו אותי כמו שאני של המקום שיתפנו בשבילי בדיוק מה שהייתי צריך באתי קיבלתי דיברנו כעסנו הבנו ניסינו הזרקנו אופטימיות תדלקתי סבלנות ואני יודע שזו אהבה של חברה והיא אוהבת אותי ואוהב גם אותה ואני זכיתי בחברה של חיבוק }{

ganeden02

New member
אשריך!!!../images/Emo24.gif

מגיע לך הטוב ביותר איש מקסים! }{ עדן.

נוגע בך

New member
גרררררררררררררר

קריז ואת יותר
}{

שלגיה 13

New member
לחיבוק יש כח קסום../images/Emo28.gif

כל הגוף מעורב ונוגע בחיבוק חם, ואני רואה את זה כמטפורה לנשמה שנפתחת, שרוצה לשמוע, לעזור, להקל... אין כמו חיבוק כזה....אשראי לך

שלי 9

New member
בעיני חיבוק(שבא ממקום אמיתי כמובן)

הוא ביטוי מזוכך לחום רגשי המועבר מאדם לאדם..הוא נפלא ומענג, הוא מחמם את הלב והגוף.. תמשיך להנות מחיבוקים..

למעלה