חברה שלי...

חברה שלי...

המתאימה לקריטריונים להכנס הנה,אך בוחרת אחרת...שאלה אם תמיד כל נושאי השיחה בפורום הנם על אובדן אמהותינו.... אמרתי שחלק נכבד,באופנים שונים,כן,אך גם דברים אחרים עולים על הפרק... אז הנה,אני הולכת להוכיח לה :) אכתוב כאן מספר בטויים,אתן צריכות,אם תירצו,לשנות את סדר האותיות ולקבל דבר אחר. לדוגמא- הדוד איש גל= דודה של גיא.... קדימה- ראי איני שקט ! יין - שנו וקבלו זמר ישראלי צחי גומר רשת תה-שנו וקבלו ביטוי לעוול ע"ג עוול. רם ותם איימו-שנו וקבלו מכשיר לתיקשור עם אלוהים ירו לצד צור-שנו וקבלו ספר מאת אורי אורלב רפי,מחר שעה!-שנו וקבלו אתר בירושליים תיכף לעסה-שנו וקבלו אתר בירושליים סבור כי נטל התה-שנו וקבלו אתר בירושליים וכי לא שלו -שנו וקבלו אחד מראשי הממשלה ( ארנב מונציה-סדרו וקבלו אתר בירושליים. זהו בינתיים. ההפסקה בסתיימה.... להתראות מחרתיים... אני

gcnet

New member
ארנב מונציה

ארמון הנציב זה רק מה שהצלחתי בינתיים :)

לונה..

New member
מה הבעיה

ראי איני שקט ! יין - אריק איינשטיין ירו לצד צור - רוץ ילד רוץ רם ותם איימו - אורים ותומים וכי לא שלו - לוי אשכול תיכף לעסה - כיפת הסלע

לונה..

New member
אופס

ברח לי המשפט... הכוונה היתה ל: מה הבעיה? שתכנס לפורום ותראה בעצמה. במאמרים אפשר לראות הרבה שרשורים שלא מדברים על האובדן באופן ספציפי. יש פה עשרות שרשורי אוף טופיק ושרשורים אחרים שבעקיפין מתקשרים לנושא, כי בכל זאת, מה לעשות שזה חלק מהחיים שלנו... היא מוזמנת
ויפה לך על הפתיחות, כל הכבוד.

לונה..

New member
ועוד אחד אולי

סבור כי נטל התה - בריכת הסולטן? אבל אז יש עוד ה' אז אנ'לאדעת...

החברה מאוד מוזמנת,

אבל לאור השאלה שלה, אולי לא הכי בא לה לשוחח על הנושא הזה. באופן טבעי בפורום כזה השיחה העיקרית רלוונטית לשם הפורום, אבל לא תמיד מתחשק לפתוח דברים ... וזה כמובן בסדר גמור. מתי שיהיה לה נכון. שנית, ברשותך, אנא לסמן הודעות כאלה בסימן
, ואם יש כבר שרשור פתוח - להוסיף אליו. אני אשרשר את ההודעה הזו לשרשור האוף טופיק, אני רואה שהוא צבר כבר מספיק תאוצה ... ( : ועוד משהו שלא יכולתי להימנע מלחשוב עליו - נזכרתי שבהתחלה אפשרות סיפרה לנו שגם את לא מיהרת לכתוב בפורום - מי היה מאמין, הא? ...

התכוונת לאפרתוש....אני מניחה...(-:

זה נכון.לא מיהרתי,,,, אין ספק שאתן,הבנות הנוכחות כאן,כולן,נותנות חיבוק כ"כ גדול,כמו זה שקיבלתי ממך כעת... יהיה זה לגמרי לא נכון לחוש אי נוחות במחיצתכן. ובכל זאת אומר,אני כותבת די בקלות לעומת מה שתראו מחר...היום,רק יותר מאוחר, אבל זה עובר לי. תודה על החיבוק. ר.

למעלה