חברה שלי טובה...

חברה שלי טובה...

שפה הודיעה פעם אחת לכם על כישלון טיפול שלי, הפילה לפני יומיים בשבוע 19 גם היא פונדקאית, כבר פעם שניה פונדקאית, היא כבר ילדה תאומים בן ובת לזוג ראשון, ועכשיו היא עושה זאת בפעם השניה..והיא הפילה.. ואנחנו מדברות בטלפון והיא מספרת לי את כאבה את החוויה הנוראית הזאת לראות את אותם גושים יוצאים ממך בשירותים ולהיות חסר אונים..בכיתי איתה נזכרתי בחוויה שלי לפני חודשים לערך, אפילו שההריון הזה בסופו של דבר התינוק לא שלנו הוא של הזוג אבל כל ההליך הזה כל התשעה חודשים זה בתוכנו ויש לנו איזו שהיא רגישות לכך..מלבד גם שהאם המיועדת שלה שבורה זה הליך כל כך טעון רגשות..כל כך לא פשוט.. ישבתי ושוחחתי איתה והיא כאבה ואני כאבתי איתה לא היו הרבה מילים בפי מלבד היי חזקה ותרגישי טוב חברה יקרה.. כן עוד יומים יום חמישי אהיה שוב בבית החולים להחזרה חוזרת של עוברים, אני עקשנית לא מוותרת ולא יעזור כלום זה אחת מתכונותי הטובות שאני מציבה לי יעד לא חשוב כל המכשולים מסביב אני הולכת עד הסוף.. אבל אחרי ששמעתי אותה היום למען האמת אני חוששת
זה בהחלט לא הריון רגיל, שלושה ילדים ילדתי ללא כל בעיה נכנסתי להריון בקלות היה לי הריונות פורים ולידות בריאות. ופה הכל כזה מורכב ולא פשוט..הכל כזה מסובך ומפחיד..

דרדוס.............../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif

אומנם התהליך שעברתן באמת כואב אבל צריך להיות חזקות ואיתנות אין בחיים שום דבר קל אני מחזיקה לך אצבעות נשמה ומאחלת שהכל יעבור בשלום אצלך ורק תיהי רגועה כי זו ההצלחה הבטוחה

הנה סיפור באדיבות הפורום שאני פעילה

בו, סיפור אמיתי שקרה בארצנו הקטנטונת..פשוט לא אימן כי יסופר..
מדובר בזוג הורים מיועדים שקיבלו את המלצת הרופא המטפל שלהם והחלו בהליכי פונדקאות, מצאו פונדקאות, עברו את האבחונים, קיבלו את אישור הוועדה והתחילו בטיפול. בטיפול השלישי התוצאה היתה חיובית והפונקאית היתה בהריון, השמחה היתה רבה מאוד, יומיים אחרי גילתה גם האם המיועדת שהיא בהריון, הבשורה התקבלה ברגשות מעורבים, לא הבינו איך אישרו להורים פונדקאות כשעדיין לא מיצו את האפשרויות האחרות. הדבר הפך לעובדה והפונדקאית והאם המיועדת עברו הריון צמוד, לקראת החודש השישי קיבלו החלטה לנתח את שתיהן ניתוח קיסרי באותו יום כדי שאפשר יהיה להתייחס לשני העוברים כאל תאומים, הניתוח נקבע לאמצע החודש התשיעי, אלא כמו שכולנו יודעות יש משפט שאומר "אם אתה רוצה להצחיק את אלוהים ספר לו על התכניות שלך", בשבוע 29 קיבלה הפונדקאית צירים וילדה. האם המיועדת לא "נדבקה" וילדה בסוף החודש התשיעי... איזה סיפור אופטימי מדהים לא?!

מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

ממש שמחה כפולהההההה אופטימיות זאת המילה ועל כך ההמולה השימחה מכופלת וכפולה וכולנו נשמח בחגיגה

אני מסירה בפניך את הכובע../images/Emo24.gif

כי המעשה שאת עושה הוא אמיץ לא משנה מהו התמריץ צריך להיות מאוד אנושי להיכנס להריון ולא בשבילי יישר כוח את ענקית תשמרי על עצמך ואני נחזיק את האצבעות

דרדסית../images/Emo5.gif

שלום לפורום. אני ענת,ואני מפורום פונדקאות. ואני גם עושה פונדקאות(מהצד השני,יש לי ילדה אחת ואני לא יכולה להכנס להריון,אני בת 30) ולך דרדסית: אני חושבת שזו חוצפה מדרגה ראשונה ככה לספר את סיפורה של ס´,היא לא מעונינת שאף אחד יידע על ההפלה. אני בהפתעה קראתי את זה,ולא האמנתי שזה נכון. אני חושבת ההודעה על ההפלה צריכה לבוא מפיה,ולא מימך! אולי היא רוצה שזה יהיה דיסקרטי,ואני בטוחה שהיא רוצה,כי אם לר,היא היתה מפרסמת את זה. אם יש לך דברים על הלב,ואת מרגישה שאת חייבת לפרוק אותם,ספרי לבעלך,ארפי המפורסם. ולא על גביי הפורום בנט,שכל דיכפין יכול לראות. אם ס´ תשמע על זה היא תהיה מזועזעת. יותר ויותר אני מכירה אותך,רק על סמך הודעותיך. נ.ב-הייתי חייבת לתת תגובה לכך. כפי שאמרתי לך בפורום הפונדקאות,אל תצפי ממני לשום תגובה,לא מזל טוב,לא כלום. מבחינתי את לא חשובה,ו....מה לעשות לא מועילה

מקפיצה

חשוב לי שדרדסית תקבל את המסר
נ.ב-זה אחלה פורום,פעם ראשונה אני כותבת פה. דרך אגב גם אני נשואה
שכחתי משהו:נעים מאוד

ענת ברוך בואך../images/Emo140.gif

אבל דבר אחד אני לא הצלחתי להבין תגידי מה קרה?... מה פשעה דרדסית?. היא בסך הכל סיפרה משהו מהלב ולא הזכירה שמות..סו וואט על מה את עושה מהומה? דבר שני כל אחד יכול להיכנס לפורום פונדקאות ולקרוא הכל ויותר מזה.....אז למה את מנסה להכפיש את שמה?.... רצית פה להיות חברה או קיי תתקבלי בברכה גם מבלי לעשות מהומה דרדסית פה חברה מן השורה הראשונה ולא יפה איך שאת מנסה להראות אותה באור שלילי דבר שני אם חשבת שהיא עשתה משהו רע יכולת לפנות אליה במסר מבלי לעורר מהומה. שיהיה לך ערב נפלא

חן../images/Emo24.gif

חן,לדעתי דרדסית לא היתה בסדר שהיא סיפרה שס´ הפילה. מישום:שס´ לא סיפרה את זה. אני פעם ראשונה בפורום הזה,ואני רואה הודעה של דרדסית,בה היא מספרת על ההפלה. תביני,זה היה שוק בשבילי. שוק בשבילי גם מישום שזה דבר אינטימי,מדוע היא סיפרה את זה בנט? אם ססססס היתה רוצה היא היתה מספרת. אני לא מראה באור שלילי את דרדסית,רק אני חושבת שזה לא בסדר מה שהיא עשתה. ואני בטוחה במיליון אחוזים שדרדסית לא קיבלה "אישור" לפרסם את זה. ועוד בפורום???? זה בסך הכל משהו אינטימי,ומשהו על ססססס ש סססס עדיין לא סיפרה. אני לא חושבת שזה פיירי! חן,אני לא פונה אל דרדסית במסרים. אני לא חושבת שעוררתי מהומה. ועוד משהו:הפורום שלנו לא ידע שום דבר על ההפלה(מלבד המנהלת כמובן) ואני בטוחה שאני לא הייתי צריכה לדעת על ההפלה מ"קריאת הודעה אקראית" שיהיה לך ערב מצוין

ד ו ר י ן

New member
דרדסית חמודה ...

מצווה גדולה את עושה בהביאך ילד למשפחה חשוכת ילדים מחזיקה ממך ולו רק בגלל הכוחות הנפשיים להם נצרכים על מנת לעשות מעשה שכזה. כל הכבוד לך.

למעלה