חברה שלי הודיע לי שהיא בהריון ואני

ריקי בש

New member
זה בסדר ונורמלי לחלוטין

גם אני אמרתי רק אתמול לבעלי"מה קורה כאן? כולן סביבי בהריון..." אמנם אמרתי את זה בחיוך ולא בהתמרמרות או משהו כזה- אבל אני לא אחתום שלא קצת הציק לי ושלא שאלתי "ומתי אני אהיה בהריון?....". אז יש לי כמה חברות ואחיות של חברות שגילו לאחרונה שהן בהריון (וגם אחותי שעבורה אני פשוט מאושרת והריונה דווקא מנחם אותי באיזשהו מקום), אבל אני יודעת שבסוף גם לי זה יקרה ואעשה כל מה שאוכל כדי לגרום לזה לקרות באמת. לכולנו נצבט הלב במקרים כאלה אבל אם נמשיך להאמין- זה בסוף יקרה ולא להתייאש אז אני אופטימית ומלאת תקווה שזה יגיע בקרוב ובינתיים מאוד שמחה עבור כל מי שאני שומעת שהיא בהריון- בכנות. לא ממורמרת ולא כועסת פשוט מחכה לזמני. אז תחזיקי מעמד ותמשיכי לנסות עד שזה יגיע.

פינקי33

New member
לדעתי יש כאן מכת הריונות ולידות

במדינה הזו, ואל תגידו לי שבגלל שאני בעניין אני שמה לב יותר, זה פשוט מדהים כמה הריוניות שיש, אני לא זוכרת תקופה כזו, גם בעיתון היה כתוב על משהו... חוץ מזה שגם מסביבי כולן בהריון/אחרי לידה, והכי מעצבנת חברה טובה שלי שכשהודענו שאנחנו מתחילים לעבוד על זה (BIG, BIG MISTAKE)... היא כל הזמן התנפלה עליי, "מה הלחץ" (התחלנו לעבוד על זה ממש אחרי החתונה אבל כמו פסיכים דיברנו על זה בלי סוף עוד לפניה) אמרתי לה שלא תמיד זה הולך בקלות אז ננסה כבר מעכשיו, ו"את יודעת איזה הוצאות כספיות זה ילד בשנה הראשונה שלו?" וכו' ממש מגעיל. היא הייתה נשואה כבר שנה כשהתחלנו לנסות ולא חשבה על זה באותו זמן. פתאום, באמצע החתונה שלי, בערב החתונה היא הודיעה לי שהיא בהריון. והיא בכלל רק הפסיקה גלולות אחרי 17 שנה בלי הפסקות, וממש בחודש שהפסיקה נכנסה להריון. היא כבר אחרי הלידה... ואני עדיין מנסה.... היום לדעתי היא רוצה לבלוע את הלשון אבל גם יודעת טוב טוב להזכיר לי שעכשיו במהלך היום זה "אנחנו" ולא "אני" (היא והילד, הרי בעלה בעבודה...

למעלה