חברה שלי בתולה

marvin123

New member
חברה שלי בתולה

חברה שלי בתולה ואני לא יודע מה לעשות, אנחנו ביחד כבר שנה וחודשיים ואנחנו עושים הכל, חוץ מחדירות עניינים וכו׳ רק סקס יבש ואני כבר מתחיל לאבד סבלנות ויותר מזה, היא כ״כ מדהימה וסקסית שזה מחרפן אותי....ואני אוהב אותה כמו שבחיים לא אהבתי...אני פשוט מפחד מהבוקר הזה שאני כבר לא יוכל לחכות יותר !!

ודיברת איתה על זה?

אני חושבת שללחוץ עליה זה הכי לא נכון -מניסיון, דווקא כשלחצו עליי כשהייתי בתולה לא הרגשתי שמסוגלת לעשות את זה.

אבל בין ללחוץ לעשות סקס לבין לדבר על זה שקשה לך ושאתה אוהב אותה ורוצה לשכב איתה ולהתקדם ושחשוב לך שהיא תרגיש בנוח כשתעשו זאת- יש הבדל משמעותי.

אני חושבת שאתה צריך לשתף אותה-לא לומר את המשפט האחרון שכתבת כמובן כי זה מיותר לגמרי,אבל אין כן לדבר על זה ולומר שאתה אוהב אותה ורוצה אותה גם במובן האינטימי מעבר לסקס יבש.

חוצמזה, חוץ מחדירה יש עוד היבטים אינטימים בזוגיות-אולי תנסו דברים אחרים שהיא כן מרגישה איתם בנוח.

הבסיס להכל בזוגיות זה תקשורת.

sweetdreams

New member
אני לא מבינה משהו...

ואם הוא יעשה איתה שיחה כזאת, אז מה הבחורה בסיפור אמורה להפיק ממנה?
אולי הוא משתמש במילים יותר יפות מאשר ממש להפעיל עליה לחץ, אבל בפועל הסאבטקסט הוא אותו סאבטקסט בשני המקרים - הוא לחוץ לסקס, והיא לא מספקת אותו.
אני לא חושבת שזו בכלל בעיה שהיא יכולה לפתור לו, או לפחות אני מקווה שהיא לא תחליט לשכב איתו בעקבות שיחה כזאת, ולא בגלל שהיא באמת רוצה ומרגישה בנוח.
עוד לפני שהוא מעלה מולה את הנושא הוא צריך קודם כל לברר עם עצמו האם הוא אוהב אותה מספיק על מנת להסתפק במה שיש לו כרגע, או שאולי זה לא מספיק טוב עבורו. ואם המקרה השני הוא זה שנכון, אז אין טעם בשום שיחה - שיעזוב אותה וזהו.

Roman Kb

New member
לא מסכים, אם אוהבים, אז קודם מנסים לפתור

את הבעיות בזוגיות, ורק אם לא מצליחים, אז עוזבים. הוא צריך לדבר ולהיות כן איתה, על רצונות וציפיות שלו בזוגיות, לא ישר לחתוך, בלי להגיד למה.

sweetdreams

New member
איזה פתרון למשל?

להגיד שקודם כל מנסים לפתור את הבעיות בזוגיות זה טייטל יפה, אבל בהנחה והיא לא בתולה ככה סתם, איזה פתרון אתה מציע? שהיא רק קצת תיתן לו?
העניין הוא שכאשר יש צד אחד יותר מהיר וצד אחד יותר איטי, אז הצד האיטי יותר הוא זה שקובע את הקצב, כל שכן כשהוא בתול!
לרצות ולצפות ליותר בזוגיות זה טוב ויפה, וכמובן לגיטימי, אבל אני לא מבינה על מה יש לדבר פה. אם היא לא מוכנה לשכב איתו, אז היא לא מוכנה לשכב איתו, ושיחה בנושא, פרט ללהפעיל לחץ מהסוג הלא נכון, לא תתרום כלום.
הוא צריך להחליט אם הוא מסוגל לקבל את זה או לא, ובטח שלא להגיד לה שהוא רוצה ממנה יותר, בהנחה והיא לא יכולה לתת לו את זה כרגע.
איך שאני רואה את זה, יש כאן רק פתרון אחד - הוא צריך ללמוד להתאפק. ואם הוא לא מסוגל, אז בסדר, שיקום וילך. אבל להפיל עליה את הרצונות והציפיות הלא ממומשים שלו בזוגיות מכיוון שהיא לא שוכבת איתו זו טעות, וזה לא הוגן כלפיה.

Roman Kb

New member
לדעתי, אחרי זוגיות של שנה וחודשיים,

זה לא יהיה הוגן כלפיה, פשוט לקום וללכת, בלי לדבר. כמו ש "פרפרי אהבה" אמרה הבסיס לכל זוגיות זה תקשורת, ואמורה להיות להם יכולת לשתף את הרצונות וציפיות שלהם בזוגיות זה עם זאת, באופן כן ופתוח, גם בנושא המיני.

אם זה משהו שמפריע לאחד או שתיהם בזוגיות, הם צריכים להיות מסוגלים לדבר על זה באופן פתוח. לדעתי זה לא זוגיות בריאה, כשאחד מהבני זוג מתאפק ושותק, אם הוא או היא לא מרוצה בזוגיות,במקום לשתף את בן או בת זוג שלו/ה בבעיה.

אחרי שהם דיברו, כשהוא אמר לה רצונות שלו, והיא אמרה לו רצונות שלה, הם יכולים להחליט ביחד מה הכי מתאים בשבילם, האם לחקות או לא לחקות, או איזשהו פתרון אחר, המוסכם על שניהם. אם זה עדין לא לא מתאים לו, אז הוא כבר יכול לקום וללכת עם מצפון נקי, שהוא פירק את זוגיות, בגלל שהם לא מתאימים ויש להם רצונות שונים, ולא בגלל שהוא פחד לשתף את החברה שלו של שנה וחודשיים במה במה שהוא מרגיש.

sweetdreams

New member
הוא בהחלט יכול לשתף, אני רק לא מבינה מה הוא..

.. מקווה לקבל בתמורה.

אני מסכימה איתך שזה לא לעניין לכפות

ובטח שהיא לא חייבת לעשות משהו שהיא לא מוכנה לו, אבל אני כן חושבת שלפתוח את הקלפים ולספר לה שזה משהו שמפריע לו-זה כן משהו שחשוב שיעשה.

אני אישית לא חושבת שזה לחץ אגרסיבי אם מספרים ומשתפים מהלב, או אפילו אם אומרים שזה מפריע....מעדיפה שיגידו שיפריע מאשר שכמו שהיה אצלי-ישאירו אותי באמצע ירושלים בשבת כי נמאס לו לחכות...

sweetdreams

New member
ואם אותו אידיוט שעזב אותך בצורה כזאת היה אומר

לך ומשתף אותך במה שמפריע לו, מה היית עושה? היית שוכבת איתו? כי אם לא, אז נראה לי שהתוצאה היתה בכל מקרה אותה תוצאה, רק שאז עוד היתה ניתנת לך "ההזדמנות" להציל את היחסים בניכם ולשכב עם האידיוט לפני כן...

Roman Kb

New member
למה את אומרת שהוא אידיוט אם הוא עשה בדיוק

מה שאת ממליצה לבחור כאן לעשות, לקום וללכת?

זה לא מה שהיה גורם לי לשכב איתו-

אבל אם לא הייתי מרגישה מוכנה והוא היה מדבר איתי על זה,היינו מבינים שצריך להיפרד ולא הייתי ננטשת באמצע ירושלים בצהרי שבת,מחכה לחברה שתבוא לאסוף אותי כי לא רציתי להסביר להורים שלי למה הם צריכים לנסוע מאיזור השרון לירושלים

בואי נאמר שאחרי זה, האמון שלי בגברים פשוט הלך לאיבוד לגמרי ולקח הרבה זמן עד שהתאוששתי מזה.

הוא בסופו של דבר עשה לי טובה ענקית גם אם נפרד ממני ככה,כי אח"כ התגלה שהיה שם סיפור של מכירת סמים וכל מיני כאלה... (שזה משהו שבחיים לא הייתי חושבת שיהיה לו קשר-הוא היה ילד טוב ירושלים).

feralcat

New member
אני חושבת שיש חשיבות

לגיל ולרקע שלה כדי לתת לך דעה נוספת.

למעלה