חברה שלי באהההה

Nataly babe

New member
חברה שלי באהההה

היא החברה הכי טובה שלי אז תתנאגו יפהה!!!!!!!!!!!!!!!!1 קוראים לה אוראל והיא בת 13 וגם גרה בפ"ת בקיצ-קץ היא מזה מתוקה!!! והיא כוסנוית אש (מגיל שש חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח)

Nataly babe

New member
מה?????????????????????????????????

מזה פשר? בטח קשר התכוונת לכתוב- הי תכף באה...היא נרשמת לתפוז!!!!1 כתבתי עוד שיר לחבר שלי: אורן, אני אוהבת אותך לעולם לא אבגוד בך לא אסרב לך אלה למי שיציע לי לעשות איתו משהו אתה אהובי ולא אף אחד אחר אורן גופי שייך לך ולא נתתי אותו לאחר רק לך אורן אהובי נכון יפה? זה בא ישר מהלב!!!!

יייווווו....איזה שיר פצצות!!

NOT בא היישר מהלב? פפחח... XD תיקון טעות: בא היישר בהתחת...! אם את יודעת איפה זה...

Motek Protek

New member
היי!!! אני החברה האופנתית!

היי!!!!!!!!!!! ממצב בות? יוו אני מה זה חולה על ראש1 ובמיוחד על הקומיקס הש!!ה שלכן אבל בלי להעליב בנות דנה הכי שווה היא הכי אופנתית! אבל אל תעלבו אני מתה עליכן גם אתן כאלה חמודות רוני וסתיו!!! איזה כיף שאני בפורום!!! ברוככה הבאה לי!!!!!!

Nataly babe

New member
אוראל!!!!!!!!!!1

את יודעת שעברתי להקבצה שביעית באנגלית! (יש לנו בבצפר באנגלית אקבצות אז בעתחלה הייתי באקבצה 8 ועכשיו אני בהקבה שבע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!~)

Nataly babe

New member
איפה שחילקו את היופי

אני רואה שאת לא היית שם.....................חיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

Nataly babe

New member
מורלוש או איך שלא קוראים לך כנסי

טסתמי תהפה שלך אם את חושבת שאת יותר טוב אני ארביץ לך. יא מפגררררררת לךאין חבר את טסתמי כי לי שי אז שקטט אל תשחקי אותה מאגניבה. יא פקצעה

Nataly babe

New member
אופסססססססססססססס

לא פקעצה מי כותב ככה בכלל אלא פקצא יא מפגרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

את לא רואה שזאת מישהי מהקומונע?

מי עוד כותבת ככה פקצה? [פקעצה]
או שהיא באמת איזו זונע קטנה [או שנתקן את זה לגדולה?].. איזה מעולה...יש בפורום המסריח הזה התנחלות פקעצית
תהנו דר"ס!

moranooosh

New member
פחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo79.gif

קורעת את..וואי אני על הרצפה..טוב..רק מרמת הטמטום..וול..

סתיו מם

New member
מורנוש, התפלק לך? ../images/Emo2.gif

חשבתי משהו מוזר קורה כאן. בכל מקרה - כולן ברוכות הבאות

Motek Protek

New member
אל תהרסו!!!!!!!!!

קופות לכו לזברה לא מעניין אותי מתוקות אתן לא רצויות פה חומה!!!!!!! לכו!!! אל תהרסו את השרשור ברוכה הבאה שלי! ביי ביי!

למעלה