Benightedxx
New member
חבר'ה שאלה
זה בעיקר לאלה שכבר הוציאו רשיון ונוהגים על אוטו שונה מזה שהם נהגו עליו בשיעורים אז יום שני קיבלתי את הרשיון (אני פתחתי את האשכול על העירעור, מסתבר שבסוף לא היה צורך
), הספקתי לנסוע כבר באותו יום, אתמול, והיום ככה שיצא לי להכיר טיפה את הרכב. אבל יש לי בעיה מאוד מאוד מתסכלת שאני לא יודע איך לפתור. כל הזמן כשאני נוסע האוטו נוטה בצורה קיצונית לימין. זה לא בעיה באוטו או בגלגלים, אבא שלי בדק את זה, אבל גם אח שלי העיד על אותה הבעיה (הוא לא חדש לאוטו הזה). גם כשאני מתרכז כל הנסיעה ומחזיק 2 ידיים ב2-10\3-9 זה עדיין קורה, אני לא מוצא לזה הסבר. אני משער שזה בגלל שהאוטו החדש הרבה יותר רחב (עברתי מסיטא טולדו לסי 5 חדשה, שזה וואחד ספינה) אבל מה שאני יודע זה שזה מתסכל בטירוף ומוציא את כל החשק מהנהיגה, כי זאת למעשה הבעיה היחידה שלי. אם מישהו נתקל בבעיה ויודע איך לפתור אותה (מעבר לפשוט תירגול, אני מפחד שאני אתקע עם הבעיה הזאת) בבקשה שיישלח טיפים, תודה 
זה בעיקר לאלה שכבר הוציאו רשיון ונוהגים על אוטו שונה מזה שהם נהגו עליו בשיעורים אז יום שני קיבלתי את הרשיון (אני פתחתי את האשכול על העירעור, מסתבר שבסוף לא היה צורך