חבר'ה ? שאלה ?!

aerox

New member
חבר'ה ? שאלה ?!

מה קורה לבן אדם שחולה באפילפסיה ללא התקפים כמעט שנתיים ורוצה להוציא רשיון נהיגה לאופנוע !!!!! 50 סמ"ק \ 125 סמ"ק ידוע לכם האם משרד הרישוי מאשר? יש לי חבר שהוא חולה ומתבייש לשאול אז אני שואל בשבילו האם זה אפשרי להוציא רשיון על אופנוע לחולה אפילפסיה ? לאחר שנתיים ללא התקפים כמובן.

estelina

New member
שלום לך

שנתיים ללא התקפים זה לא הרבה זמן בכלל. ראינו מקרים כאן ולא בפורום שהתקפים חוזרים אחרי 15 שנה עם כדורים. אנשים בפורום כאן כתבו שלחיות עם אפליפסיה זה כמו להרכיב משקפיים(מאוזנת) ואני טוענת שזה הרבה יותר חמור מלהרכיב משקפיים. לשאלתך, אופנוע חושף יותר לסכנות את הרוכב עליו מאשר מכונית (לא רק אפליפטיים) אז למה להסתכן, אם החבר שלך רוצה לנהוג , שיוציא רשיון על מכונית. אפשר לעשות הכל עם אפליפסיה אבל "ללא עיניים גדולות" להתחשב במחלה כי היא עלולה להפתיע אם לא מתחשבים בה. בעיקר החברה הצעירים, שרוצים להיות כמו שאר החברה, לחזור בחמש בלילה הביתה לאחר בילוי ואולי הבילוי היה בדיסקוטק כאשר יש אורות מהבהבים או לרכב על אופנוע שחושף לסכנות מיותרות אז מה מהו המחיר הכבד ביותר - שהחברים בקבוצה לא ירצו לצאת איתך בגלל שאתה לא יוצא איתם או לצאת איתם ולהיות "קול" ולהסתכן בהתקף!!!!!! יתכן שמשרד התחבורה יאשר אבל לדעתי זה לא מומלץ. כביש זה לא משחק - לא רק לחולי אפליפסיה . לצערי הרב בממוצע לחודש נהרגים על הכבישים 40 איש וזה המון!!!!!!!!!!!!!!! אסטלינה

אתה יכול להעביר אליו את זה../images/Emo27.gif

סוגי רשיונות רכב.
תזמין גם אותו אל הפורום,

hai001

New member
לא כדאי שהוא הסתכן

אפילו אם הוא מאוזן לא כדאי אפילו להתגרות בגורל שיוציא לו את הרעיון על רשיון על אופנוע מהראש. חיים רק פעם אחת.

aerox

New member
זה בדיוק מה שאני מנסה לומר ....

לו קרוב לשנה וחצי ש"החלום" שלו זה אופנוע הוא מתבייש לדבר על זה הוא מתבייש להגיד שהוא אפילפט אני לא מבין מה רע באמת ? אני אישית לא בדיוק מתבייש באמת כי הריון,שומן,ואפילפסיה : מתגלה מתי שהוא מוקדם ובמאוחר לפחות ככה אני חושב ...תודה לכם אנשושים
אחלה חבר'ה אתם תאמינו לי אני אישית יודע שאני רוצה רק מכונית ואין לי עיניים גדולות LOL ! (הם באמת קטנות) וזהו אני ישב לו על הראש בכל זאת חבר=חיים
תודה לכולכם אני פה עם מישהו צריך עזרה או תמיכה,

hai001

New member
תראה לו את מה שאנחנו כותבים לו

ואז הוא יראה אם זה שווה את הסיכון. צרף אותו לפורום

aerox

New member
אני לא מבטיח עדיין...+שאלה ושרשור

תסכימו איתי בזה שיש אנשים שרוצים את הפרטיות שלהם יש גם כאלה ,אני לא יכול לכפות עליו רק אם הוא רוצה ושוב אני מוכן לנסות מה יש למישהו מסנג'ר או איסי ? בשמחה אני רוצה להכיר אנשים מהפורום יהיה נחמד מצידכם לועיל ולתת את כתובתכם msn : [email protected] זה שלי
המסנג'ר! מי שרוצה ומועניין להוסיף אותי אז בכיף אני מוכן לעזור ולתמוך ,
גם בקטע של המחשבים והאינטרנט
יש לי מה לתת .

aerox מישהו שלח לך איסיקיו או

מסנג'ר? אם כן אני שמחה, אם לא, יש לך הסבר למה לא? אפשר לנסות לפתח את הנושא אם בא לך, אני יודעת שיש כאן חבר'ה עם איסיקיו, אני מתכתבת איתם ויש כאלה עם מסנג'ר שגם איתם אני מתכתבת לפעמים. שתהיה שבת כייפית

aerox

New member
ממ כן דיברתי עם חיים ../images/Emo13.gif

תודה בכל אופן.

מתחבאים לך...../images/Emo11.gif

יש לנו כאן חבר'ה בגילך שחבל על הזמן... כל התכתבות איתם משאירה אותך עם תאבון לעוד. התכתבויות עם חיים הן משהו יוצא מן הכלל, אין ספק! אני מקווה לשוחח איתך בקרוב, אולי תהיה לנו שיחת ועידה כמה חבר'ה במסנג'ר ביי בינתיים, אחלה רעיון

aerox

New member
אוקיי מה כתובתך דינה ?

וכולכם מוזמנים לשרשר בלי להתבייש

למעלה