חברה שאלה!!!

שני מס 1

New member
חברה שאלה!!!

אני משתגעת... בבקשה תעזרו לי... מתי יש יומולדת לגלעד??

orguy

New member
יו!

אני בשוק....... עשרה ימים לפני שלמה ארצי..... וואוו............. אבל אין ספק ששלמה לא מגיע לקרסוליים של גלעד.... ואני בטוח שגלעד הוא הזמר של כל הזמנים!

אמממממממממממ מה../images/Emo35.gif

שלמה ארצי לא מגיע לקרסוליים של גלעד
תסלח לי יקירי עם כל האהבה והערכה שיש לי לגלעד ויש לי המון תאמין לי שלמה ארצי לא רואה את גלעד. זה לא שיש לי משהו נגד גלעד אבל ביום שגלעד שגב ימלא את האמפי בקיסריה באותה כמות של שלמה ארצי אני אדבר איתך ! שלמה ארצי הוא אחד מהאומנים הכי וותיקים פה בארץ ולומר שגלעד לא רואה אותו ממטר זאת קצת קפיצה מעל לפופיק של עצמך אז תזהר לא ליפול.

orguy

New member
אממממממממממ כן! לא בקטע הזה....

בקטע של להיות בן אדם רגיל ולא לשחק אותה נחמד לכולם רק בטלויזייה... שלמה ארצי בתור בן אדם הוא מחזיק מעצמו ואפילו משתחצן, וההתנהגות שלו פשוט דוחה, גלעד לעומת זאת הוא מתנהג כמו בן אדם אמיתי.... הוא מקשיב למעריצים שלו, הוא לא מסרב לדבר עם כולם שלא כמו שלמה ארצי שמכיר רק בעצמו ואין אפשרות להשיג את שלמה ארצי בשום דרך...... והוא גם סתם דוחה בתור בן אדם, אפילו בת דודה שלי שהוא מתדלק אצלה בתחנת דלק )נשמע מצחיק שהיא מכירה אותו גם בתחנת דלק), אפילו "שלום" הוא לא אומר, ויש עוד הרבה להגיד על שלמה ארצי, אבל גלעד שגב הוא בן אדם אנושי, זה מה שבטוח שלמה ארצי לא! ויש לי עוד אלף סיבות אבל תעזבי..........

כשאתה מגדיר את זה ככה

אני מבינה על מה אתה מדבר ,פשוט ההודעה שלך נראתה כאילו אתה מתייחס לזמר שבו ולא לאדם שבו

למעלה