חברה שאלה

MerlinTheWizard

New member
חברה שאלה

וואי כמה זמן לא כתבתי פה. טוב, רציתי לשאול את מי שיודע וכבר מצליח כמובן איך להתאמן לשפגט בנים מושלם? כי פשוט יש לי רק תרגיל אחד וזה מתסכל. אם למישהו יש תרגילים (מוצלחים שעובדים) בבקשה שירשום כאן וגם שיאמר מי שהצליח כמה זמן לקח לו להגיע לשפגט בנים מושלם. תודה מראש

zappon

New member
ואלה נכון!!!

גם לי יש רק 3-4 תרגילים ואני מרגיש שזה לא מספיק . אז מי שיודע רישמו בבקשה אז מרלין יש לי תרגיל מצויין וזה הולך ככה: שם רגל אחת על מצע גבוה כמו על שולחן עדן חלון וכו" שיהיה בהתחלה בגובה המותניים= 90 מעלות ,כלומר רגל אחת על הקרקע ורגל שנייה 90 מעלות ונתמכת בעקב ע"י משהו ,אם אתה מתחיל לאט לאט תנסה לקרב את האצבעות של הרגל התלויה לברך .ויש עוד המון דברים בהמשך תשלח את ידך לכיוון אצבעות של הרגל המורמת ותנסה לתפוס אותם כמה שיותר כך דקה שתיים ושחרר ושתתקדם את ממש יכול לשלוח את גופך כך שהראש של יגע בברך-לא קל ועם הזמן אתה יכול לעשות זאת כשהרגל מורמת יותר גבוה.הכי חשוב זה לאט לאט כי אם אתה קורע משהו חבל... זה לוקח המון המון זמן לפיתוח גמישות לספגט(לגברים...) ומה שהבנתי שהכי טוב לעשות תרגילי גמישות יום כן יום לא, ותאמין או לא זה עדיף על כל יום קבוע!!! כי ביום חופש הרצועות מתרפות תנסה

MerlinTheWizard

New member
שפגט בנות

לא ממש מעניין אותי כי אוטוטו אני מסיים אותו ומגיע לרצפה והתרגיל שנתת הוא לשפגט בנות ו90 מעלות זה כבר כלום. אני צריך תרגיל חוץ מפתיחת רגליים והתכופפות לכל הכיוונים

Rounin

New member
טוב אז יש שתי שיטות לפי דעתי

אנחנו בקארטה עושים משהו שונה, אבל עובד מצויין! קודם כל עושים מתיחות לרגליים לכל שריר זה חשוב אם אתה לא מתוח מספיק ! ואז תעשה שפגט רגיל על קרקע חלקה (בלי מזרונים !) הרגליים יחליקו לך עד המקסימום האפשרי שאתה כרגע יכול ! אחרי קצת אימון, בזמן השפגט תפנה ימינה ושמאלה (פיזית,לא את הראש) ובכך תפעיל שרירים אחרים, תשתמש בעקבים ובאצבעות שלך כדי להפעיל כח על השפגט הצדדי. תפנה כך מספר פעמים (ימין מרכז שמאל מרכז ימין ....). תעשה את זה 15 דקות 3 פעמים ביום. (באישור סנסאי שלי, דן 7). ויש את שיטת שלוש השניות, תנסה לעשות שפגט ותבקש שמישהו כבד או חזק ידחוף אותך למטה (עזר לי !!!!!!)

magic goldfish

New member
אז ככה...

את התרגיל הבא תצטרך לעשות עם חבר- אתה עומד צמוד לקיר עם הגב. חברך תופס לך ברגל, כאשר את במצב של בעיטת צד. בהתחלה, זה יהיה לגובה האגן של החבר. חברך תופס ברגל, וכל שעלייך לעשות זה ללחוץ את הרגל למטה כ-10 שניות. כך תעשה, ותעלה כל פעם קצת. ניתן לעשות את זה גם בעמידה רגילה. מקווה שעזרתי. יום נעים

יש מליונים!! התרגיל הכי טוב הוא

בזוגות: יושבים אחד מול השני על הרצפה, זה שמתאמן פותח רגליים, והשני שם את כפות הרגליים שלו על הברכיים של זה שמתאמן; תופסים את הידיים וזה שעוזר דוחף את הרגליים של השני לפתיחה וגם מושך אותו קדימה עם הידיים (שניהם בזהירות, כן?) ואחר כך מתחלפים. תחליף לא רע אם אין לך מישהו להתאמן איתו: יושבים על הרצפה ופותחים רגליים. עושים קצת מתיחות לכל הכיוונים ואז שמים כף יד אחת על הרצפה לפני הגוף (במרחק קטן) וכף יד שניה על הרצפה מאחורי הגוף, ואז מרימים את הגוף קצת עם הידיים ומקדמים אותו ואז עושים עוד קצת מתיחות לצדדים.

למעלה