האם קרה שבחור חרדי טוב מישיבה שמצא בחורה טובה (עד כמה שניתן להיות טובים..)באינטרנט מסמינר שמתאימה לו מהרבה בחינות,ורצו להתחתן,והתחתנו בשלום(ללא כל פגע..מצד ההורים...וכו')?מישהו מכיר מקרה כזה?
הכיר את אשתו ב..רחוב.. כמה שזה נשמע לא תקין, הוא ישיבעבוחר רציני, היא בת סמינר רצינית, היו בקשר כמעט שנה, והתחתנו! ההורים לא ממש אהבו את הצורה, אבל כשהבינו שהבחורה רצינית, תמכו במהלך. היום הם נשואים באושר.
הוא בחור ישיבה מאוד רציני, לא אגיד פרומער, אבל רציני ביותר! כנ``ל היא. אגב, היום הוא יושב ולומד בהתמדה בכולל. יש תופעות שצריך להתמודד איתם, ולא בדרך של הכחשה..
יותר נכון יותר מעשרה סיפורים שמיתוכם אני מכיר אישית כמה שהתחתנו והמקור היה באינטרנט באחד הצאטים למיניהם.שתי זוגות שאני מכיר ומדובר בחבר`ה ברמה שאים היתי אומר שמות כאן והם שמות מוכרים.לא ניקים.שמות משפחה האנשים פה היו קופצים אני לא מאמין.א.ב.ל. זה התחיל בצאט של לפני שנתים וחצי פלוס שאז היו פה גם חברה ברמה יותר. . .בנות משרנסקי וכו.או בנים מישיבות מעולות ותאמינו לי שאני יודע על מה אני מדבר ובאמת חברה איכותים הרבה כבר נשואים היום ואם תזכיר להם תמילה צאט זה לא יעביר יותר מצחוק קטן....היום קשה למצא בצאט חברה ברמה הרוב פרצופי צאט משועוממים/מות.ופרחות מהפזורה!