חבר'ה, שאלה

AeroSlash

New member
חבר'ה, שאלה ../images/Emo26.gif

קרה אי פעם שהרגשתם שכל העניינים המסריחים שהיו לכם בחיים פשוט הולכים ונהיים יותר טוב, פשוט התקופה משתפרת, כאילו מרפאה הכל? לא להתבלבל, אני לא שואלת אם הכל היה מושלם באופן מוחלט אלא האם קרה שמרוב שהדברים התחילו להסתדר יכלתם להתעלם מהדברים הפחות נעימים כי נגיד היית "על הגל" של המצב רוח וההרגשה הטובה? בודאות אני יודעת שיש אנשים שאף פעם המצב בשבילם לא מספיק טוב. אותם הפרפקציוניסטים שלא יכולים להתעלם מהדברים הקטנים שיכולים עדיין להציק ונמצאים כל הזמן במצב של "כמעט". כמעט טוב, כמעט הסתדר, כמעט כמעט כמעט. קיצר, מה הפואנטה שלי בכל זה
הרי זה טבעו של האדם תמיד לרצות עוד. זה למה הרוב המוחלט של האנשים לא מוצא אושר אבסולוטי ותמיד חסר משהו אבל השאלה פה האם אנחנו יכולים להתגבר על עצמינו ובאמת להנות ממה שיש לנו כרגע
זה די מתקשר לפסקה הראשונה ששאלתי האם זה קרה לכם שהרגשתם כל כך טוב שהדברים הקטנים לא הרסו לכם.

הקיובה

New member
כן בהחלט../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

קרה לי שהרגשתי ככה האלווי שזה היה ככה תמיד אבל לצערי אני כמעט תמיד מרגישה שחסר שלי משהו למרות שלאחרונה אני לא מרגישה שחסר לי

Janem

New member
בטח שקרה...

בסוף התיכון למשל היה לי כל כך טוב שבמקום להגיד כוסעמק עם פרצוף עצבני, הייתי אומר את זה עם חיוך והתרגשות... :)) בכלל המושג אושר אצלי הוא מאוד רחב, גם כשהמצב מאוד רע אני יכול להיות מאושר באמת. העיקר שדברים יזוזו לכיוון כלשהו, או שיהיה מאוד רע, או שיהיה מאוד טוב, אבל משעמום אני די סולד, זה באמת רע... זה מצב סטטי... כמו ביצה... בעעעע. ולגבי פרפקטציוניסטים, אני חושב שהם פשוט אף פעם לא יהיו מרוצים, כי תמיד אפשר להשיג יותר. גם הם מתפשרים ונעצרים על איזושהי רמה.

GallaxY

New member
האמת לא ממש קורה...

אבל כניראה שאני בתקופה כזאת... נגיד פעם הייתה לי תקופה טובה, והיה לי ממש טוב... אני חושבת שזה היה כשהייתי מאוהבת... עכשיו אני גם יש לי מישהו אבל בוא נגיד, שזה לא קשר כזה שגורם לי להתמלות כולי באושר (כלומר לא קשר קבוע, למרות שאני חולללהה על הבן אדם) אני חושבת שכשיש לך מישהו שאיתך תמיד וגורם לך להרגיש טוב אתה פחות שם לב לדברים הרעים... כי יש לך כמו "במה להאחז"... אבל עכשיו אני בתקופה חרא בכללי, ואני חיה בתקווה שזה יעבור ומאמינה שזה יעבור, ומסתכלת קדימה לחיים... כי יהיה טוב... חייב להיות.

DeAth ScrEaM

New member
ניאמ.

הרבה אנשים ממש מתפלאים כשהם שומעים את זה, אבל אני תמיד מודה על כל מה שיש לי. בלי לשים לב, אני מחייכת לי וחושבת "כמה טוב שיש לי בלה בלה בלה". זה מוזר.. אבל.. חיחי =] זה מעודד =] ואם אני בדיכי או משו, אז זה רק כי מישו מאוד התאמץ להרוס לי את מצב הרוח או שסתם קמתי ברגל שמאל. ובגדול טוב לי. ובכלל.. לא יודעת מה עוד אני צריכה בשביל האושר שלי =] בעצם כנראה כבר יש לי את כל מה שרציתי =] יאי =]

SpyKid

New member
אמממ...

אני לא חושבת שקרה לי אי פעם בדיוק כמו שאת מתארת את זה, כי מה שקרה הרבה זה התיאור השני - שקודם קרו דברים שהייתי בדיכי בגללם, אבל אז התגברתי על זה והרגשתי אושר עילאי והבנתי שהכל מסתדר בצורה הטובה ביותר ו\או שבכלל לא היה טעם להתעצב מלכתחילה

למעלה