חברה, שאלה קטנה

efraim11

New member
חברה, שאלה קטנה

מה זה פארמים? יענו יבולים? כי זה נשמע לי שאתם מתלהבים מפארמים ואני לא מבין למה

n lee

New member
פארמים זה לא יבולים

אגב, שים לב שאם אתה משחק בשרת הישראלי הוא יאופס בקרוב כי הוא רץ בגרסת בטא ולשאלה שלך פארמים הם שחקנים אחרים במשחק, שאתה תוקף אותם (עם חיילים) למטרה של לקיחת משאבים לכל שבט יש חיילים שונים וכל חייל יכול לקחת כמות מסויימת של משאבים פארם זה מושג שלא תמצא במשחק עצמו ובשרת הישראלי יש המון שגיאות בניסוח בדקדוק ובהגדרה של דברים מסויימים (צריך לקחת את זה בחשבון)

YitzchakRRA

New member
פארם

פארם זה כפר שאתה יכול להרוויח ממנו משאבים או בהמשך לאמן על הצבא שלו את הגיבור שלך. גם אימון גיבור זה סוג של פארמינג. בשרתים אחרים בריתות רציניות יעיפו שחקן כזה.

efraim11

New member
נראה לי יצחקו עליי בגלל השאלה הזאת אבל...

איך נמנעים מלהיות פארם? מי שחשב לפארם זה אומר שאין לו חיילים? או שההגנה שלו חלשה?

YitzchakRRA

New member
כנס

הדבר הראשון שעושים זה לבנות נקיק (תרגום ממש משונה אבל שיהיה) הנקיק יעזור לך להסתיר חלק מהמשאבים מהתוקף. הרעיון זה למנוע ממנו להרוויח ממך שום דבר, אחרי כמה תקיפות שהחיילים של התוקף חוזרים בידיים ריקות בדרך כלל הוא יפסיק. אלא אם הוא מתכוון לעצור את הגדילה שלך. כשנכנס תקיפה: תשלח את החיילים מחוץ לכפר: בגדול כדאי שהחיילים שלך יהיו כמה שפחות בכפר. לא נראה לי שזה אפשרי בשרת שלנו כרגע אבל כשתלך לישון או לעבודה תשלח אותם לתקוף מישהו רחוק ממך מספיק בשביל שיחזרו כשאתה על המחשב. תבזבז כל המשאבים שה "נקיק" לא מסתיר. "סיטר" קח לך "סיטר" או שתיים, שומר חשבון בעברית. זה יעזור לך מאוד. הוא יכול לעשות פארמינג בשבילך כשאתה לא נמצא וגם כמובן לבזבז משאבים ולהבריח את החיילים כשנכנסת תקיפה. בהמשך כשיהיו לך חיילי הגנה תוכל לבחור להשאיר אותם ולנסות להרוג את הצבא של התוקף.

אתה מלמד את מי שבקרוב הולך להיות יריב ?

אתם חייבים להבין שבקרוב השרת יהיה רק ישראלים ... מה זה שווה שכולם ידעו הכל ? את מי נרוקן ? תחשוב על זה ידידי ..

YitzchakRRA

New member
אם ככה תמחוק את המדריכים של הדר :p

בפורום של גינדיס אין מדריכים על איך לתקוף.

The Farmer1

New member
הגיע הזמן שיהיה לי כינוי חדש.

ימי RRA וגינדיס הסתיימו עבורי לפני כ5 חודשים. אדון המדביר, איך הכינוי?

efraim11

New member
התבלבלת בניק?

הוא דיבר אל המדביר! בכל מקרה אתה וגם המדביר יודעים שאני אקרע לכם את הצורה אם ילמדו אותי זה יקח פחות זמן, אם לא , אז יותר זמן :)

efraim11

New member
מוזר

לא ידעתי שיש שני סוגי חיילים גם הגנה וגם התקפה. אי אפשר בהתחלה פשוט לרכוש חיילי הגנה ואז התקפה?

YitzchakRRA

New member
תלוי איזה שבט אתה

אצל גאולים לדוגמה החיילי הגנה הם הזולים ביותר ואצל טיוטונים החיילי תקיפה הם הזולים ביותר. הכל תלוי באיזה סוג של משחק אתה רוצה. אם אתה רוצה להיות תוקפני ופעיל לך על טיוטונים. אם אתה רוצה להיות הגנתי יותר לך על גאולים. לדעתי ההגנה הכי טובה היא ההתקפה :p

n lee

New member
לא מדוייק מה שכתבת פה

החיילים מתייקרים אצל כל אחד מהשבטים ככל שהחייל הוא יותר חזק או יותר שווה פרש מן הסתם יעלה יותר מאשר חייל רגיל החיילים הכי זולים והכי מהירים לבנייה הם של הטיטאנים (מה שמקנה להם יתרון בתחילת המשחק כי הם הראשונים לבנות חיילים ולעשות פארמינג על אחרים) לאחר מכן החיילים שהמחיר שלהם ביינוני הוא של הגאלס, ואלה החיילים הכי מהירים בכל המשחק (מבחינת מהירות תקיפה) החיילים הכי יקרים הם של הרומאים אבל הם הכי חזקים בתקיפה ובהגנה מבחינה סטטיסטית אפשר לחלק את ההתפלגות של בחירת השבטים ל: 40% בוחרים רומאים 40% בוחרים טיטאנים 20% בוחרים גאלס גאלס זה אחד השבטים שיותר קשה לתפעל אותם כי הם עובדים טוב גם על הגנה ועם על התקפה הכל תלוי מה אתה בוחר לעשות עם השבט הזה, ויש להם חיילים מיוחדים לפארמינג, מה שאין לאף אחד מהשבטים האחרים (שהם במקרה גם החיילים הכי מהירים במשחק במהירות 19 שדות לשעה). טיטאנים זה שבט מעולה למי שרוצה להנות ולתקוף אחרים כל המשחק אבל צריך לקחת בחשבון שההגנה שלהם היא הכי חלשה וצריך ברית חזקה כי אם מישהו תוקף שבט טיטאני הוא דיי חסר אונים בלי כוחות הגנה שנשלחים משחקנים אחרים עם שבטים אחרים. רומאים זה שבט שצריך איתו המון סבלנות כי החיילים שם מאוד יקרים אבל אחרי שיש לך חיילים שם הם מוחקים כל מה שיש סביבם אומרים שזה השבט למתחילים בשורה התחתונה זה הכל תלוי במה שאתה רוצה לעשות במשחק לכל שבט יש את היתרונות והחסרונות שלו

באסטר1

New member
גם שאלה

איך קונים חיילים כדאי לתקוף שדות אחרות או בכלל שדות ריקות? אפי ראיתי אתה קרוב אלי איזה 4 מקומות יפה יפה

efraim11

New member
אני לא מומחה

אבל יש בניין בשם barracks אםאני לא טועה וכשאתה בונה אותו אתה יכול לבנות חיילים

YitzchakRRA

New member
../images/Emo45.gif

על מנת לבנות באראקס או לפי התרגום בשרת - מגורי חיילים צריך לבנות קודם את הבניינים האלה. בניין ראשי עד לשלב 3 נקודת מפגש בהצלחה

xxx RAANAN xxx

New member
צפה פגיע קשה !

אני קיבלתי היום תקיפה מכוחותיכם ! לא לשכוח שיש לי כמה חשבונות חחחחח מה שלומך יצחק ?

למעלה