חברה שאלה דחופה!!

capoeira boy2

New member
חברה שאלה דחופה!!

היי מה המצב? שמעו לחבר שלי בוקע ביצה עוד כ-10 ימים בערך עכשיו יש לי כלוב והכל כולל אוכל והכל אבל התוכי צריך לינוק מאמא שלו??! או משהו? או שאני יכול ישר לקחת אותו ואחרי כמה ימים שיגדלו לו כנפיים לחתוך לו?

shom

New member
../images/Emo118.gif חבל

חבל שתלך עד אליו. אולי הוא ישלח לך ב-אימיל. בקיצור, תשב קצת על המחשב, תלמד את הנושא ותבין שאתה צריך לדעת קצת יותר על מנת להחזיק תוכים. עד שתלמד הגוזלים יגדלו ואתה תוכל לקחת אותם.

sharonic

New member
זה לא כל כך פשוט

אם אין לך ידע מקצועי בתחום, עדיף בכלל שלא תתקרב לנושא. חבל על התוכי. הלוואי וזה היה כל כך פשוט כמו שאתה מתאר את זה...... אבל בכל אופן, כשגוזל נולד ולוקחים אותו מהאמא והאבא שלו, צריך לשמור לו על טמפרטורת גוף מסויימת, להאכיל אותו באמצעות מזרק בדייסה מיוחדת ולאט לאט לגמול אותו מהדייסה ולתת לו אוכל רגיל (זמן תחילת הגמילה תלוי בסוג התוכי). לגבי גזיזת הכנפיים, זה בטח לא כמה ימים.....תלוי בסוג התוכי וקודם כל למיטב ידיעתי צריך לתת לו לדעת שהוא יכול לעוף ורק לאחר מכן, ניתן לגזוז לו את הכנפיים.

capoeira boy2

New member
חבל...

חבל שאתם מתיחסים אליי כמו זבל אני דיי חדש בנושא ואני צריך שתסבירו לי ואתם ככה מתיחסים אלי... ודרך אגב הסוג הוא קוקטייל ואני מקווה שתעזרו לי!! ושתסבירו לי את הנושא של הדייסה

היי חיים !!!

אז התחיל מהסוף... גזירת כנפים עושים תקופה קצרה אחרי שהגוזל מתחיל לעוף, חשוב לציין שזה נעשה רק ע"י וטרנר או מגדל בעל ניסיון (גזירה בלי ניסיון יכולה להגמר במת של הציפור. אם אין לך ניסיון תחכה עד שהגוזל יגמל ואז תוכל לקחת אותו...אחר אין סיכוי להחזיק אותו בחיים !!! מין הסתם תוכי הוא ממשפחת הציפורים וציפורים ממש לא יונקים שנה טובה וחג שמח אוהד

capoeira boy2

New member
תודה

לפחות יש מישהו אחד שמתיחס סבבה בסדר אם הכנפיים הבנתי אבל מה זאת אומרת שהוא יתגמל ואחר כך לקחת אותו?

זאת אומרת, אני מציע

לך לא לקחת אותו בגיל 3 שבועות מהאמא. אלה לחכות שהוא יוכל לאכול לבד..

capoeira boy2

New member
טוב

תודה!! אבל זה סבתוכה אז אני כבר יקנה גוזל ממישהו אחר שהוא כבר יכול לאכול אוכל מוצק תודה בכל זאת עכשיו.. סקר איזה סוג תוכי יש לך ואיזה צבע הוא אני בייחוד רוצה שהקוקטילים ירשמו כי אני קונה קוקטיל ואני לא יודע באיזה צבא לבחור

shom

New member
סליחה

לא התכוונתי שתרגיש כמו זבל. רק שתבין שיש לך המון מה ללמוד. ושוב סליחה.

שלום לכולם

לי יש 2 קוקוטיילים מותציות אחת בצבע צהוב והזכר שיש בכל מני צבעים כמו אפור צהוב שחור

היי חזרתי

מיזמן לא היתי פה חחחח מה קורה?מה שלומכם אהההה לא זוכרים לי יש דררה בשם פולי זוכרים?יופי מה שלום התוכים?

למעלה