חברה. רפוש השתדרג

אני לומד בישיבה...אבל...

אבל החברותא שלי לא מבין את פשר ההעלמויות התכופות שלי, אותם אני מתבל בתירוצים מתירוצים שונים, מה לעשות, התמכרתי לפורום החביב שלנו...רפוש, החברותא שלך מחפש אותך.....

אתה מתכוון מחפשים...

מה לעשות הפורום ממכר מאוד, אבל בדרך כלל אני משתדל שזה לא יהיה על חשבון הסדרים.

הזורעים בדמעה ברנה יקצורו...

תשמע זה חבלז לכתוב בפורום שאתה היחיד שכותב בו, מה שנקרא רדיו ללא מאזינים, אבל אני כותב שם בגלל חוסר ברירה שאין פורום למוזיקה וחסידית, וזה הפורום היחיד שקשור איך שהו למוזיקה החסידית וגם ביקש ממני מנהל הפורום לכתוב כל יום שם פינה בנושאי מוזיקה, אז מה שאני עושה שם, לגבי הנהלת פורום, אני לא רואה את עצמי מנהל אף פורום חוץ מפורום מוזיקה חסידית (בהנחה שהיה לי מחשב).

רפוש, כמה שאלות

א. איך לא נמאס לך לכתוב לעצמך? ב. האם אתה שואף להיות מנהל פורום? ג. יודע לך אם מנהלי פורומים מקבלים תשלום? ד. בהנחה שלא, כפי שטענו בתגובות קודמות אז למה הם עושים את זה? בשביל מה הם צריכים את כאבי הראש האלה? התעסקות עם טרולים, מחיקות, נזיפות, וכו`.

אז כך...

א.זו המציאות ב. ממש לא (כואב לי הראש גם בלי זה) ג.מנהל פורום זה בהתנדבות לגמרי ד.המנהלים אוהבים את הנושאים של הפורומים אותו הם מנהלים, למשל מנהל פורום רפואת עיניים הוא גם אופטיקאי כך שזה ממש חבלזי לנהל פורום.

אתה אומר שזה חבלזי....

אז למה אתה אומר שאתה לא רוצה לנהל פורום? אם בגלל כאבי הראש, אז נראה לי שגם שאלה שמנהלים לוקחים את זה בחשבון. אבל אני בהלם שלא מקבלים על זה כסף, אז למה אנשים עושים את זה? סתם בשביל הכיף?

לדעתי זה בשביל הכיף...

ואולי תשאל את אריאלה. דרך אגב אתה זה זה שהיית בדירה בליל שישי מתי שאני הייתי?

רולי NO 1

New member
ועוד שאלה..

אם הכינוי שלך בצאט פעם היה המשגיח..כמו שאמרת! כי אם כן..אז..

אז?

הייתי בתקופה של סיון תמוז שנה שעברה בכינוי הזה והיו לי הרבה מתחזים והרבה ממשיכים אחרי שהפסקתי להיכנס בכינוי הזה.

רולי NO 1

New member
אוקי..אז הייתי שואל אותך כמה שאלות

כדי להיות בטוח ב מאה אחוז.שזה אתה אבל זה לא לפורום! שאלה קטנה..היית בקפה רימון ביום א`?

ממש לא...

אני לא מבקר בפיצריות מסעדות ושווארמות, כבר חצי שנה בגלל הדיאטה כמובן.

שיSY

New member
אני פה...

שם אין מה לעשות, חוץ מלקרוא את הפינה היומית של רפוש, ולחזור לפה, כי הפורום שם שמם! אני הייתי עסוק קצת בימים האחרונים (באיזה מקרה טראגי ל"ע) אז אפי` לא הייתי פה.

ברוך שובך....

כבר חששתי שערקת בצוותא עם רפוש, אולי תבקש מרפוש שיסדר לך איזה ג`וב? יש לו קשרים. אגב, אני מקוה שהכל בסדר אצלך שנשמע בשורות טובות.

שיSY

New member
אצלי הכל בסדר... ב"ה...

אני צריך הרבה פרוטקצוית אצל רפוש, אולי תלחץ עליו קצת...

דודו ושי זה יעלה לכם ביוקר...

מה קרה לכם היום? בדיוק היום? אתם מ-ג-ז-י-מ-י-ם. סתאאם, אבל באמת בחייכם מה עשיתי לכם היום?

למעלה