חברה, רע לי.

שוקו בת

New member
חברה, רע לי.

ב"ה אני עוד שבוע בת 18. ועכשיו קלטתי בעצם, למה אני צריכה להיות שמחה??? הרי אין לי אם מי לחגוג אותו!! אתם מבינים? אין לי אם מי לחגוג את היומולדת בעצם בטוח ביום הזה לחברות שלי יהיה מה לעשות (זה יוצא יום העצמאות) אבל אתם יודעים משהו?? יש דבר אחד שהייתי רוצה לקבל ליומולדת הזאת. הייתי רוצה לראות את אבא שלי, שיבוא אליי בחלום או משהו אני צריכה להגיד לו דברים שאני שומרת בבטן מאז שהוא מת! רק כאשר אני אשתחרר אני ארגיש יותר טוב. אני מחזיקה המון בבטן. ואני לא יכולה להוציא את זה אצל אף אחד!!! מה אפשר לעשות בנושא? אני כבר מתפוצצת!!!

בטח שיש! ../images/Emo13.gif

את אמרת בעצמך, יש לך חברות, יש את אמא, יש משפחה אני בטוח, יש ידידים ויש אותנו כמובן
יש עם למי לחגוג איתו! גיל 18 זה כבר גדול, זה המון, אפשר הרבה, את כבר נהפכת לבוגרת וכו וכו. ואם יום ההולדת שלך יוצא ביום העצמאות- מה טוב! יש לך מלא סיבות לחגוג ועוד יותר דרכים. לצערך, אבא לא יוכל לבוא, אין מה לעשות, ככה זה וצריך להשלים עם זה, בצורה זאת או אחרת. את תמיד יכולה לספר לאמא, לחברות, או לנו, אני מבטיח לנסות להבין. אין טעם להחזיק בבטן כל כך הרבה זמן, במיוחד שאת יודעת שלא תוכלי לספר את זה ישירות לבנאדם שאת רוצה. תתעודדי, עוד שבוע יומולדת

יש לי בשבילך../images/Emo77.gif ליומולדת (אם תרצי)

אני נותנת לך מתנה פגישת מדיטציה אישית. אני רוצה לתת לך הזדמנות לומר לו לאביך את כל מה שעל ליבך. מי אמר שאי אפשר להוציא את זה? אפשר, ואני מוכנה לתת לך את זה במתנה עכשיו זה בידיים שלך
ולגבי לחגוג - בשביל זה יש חברות - גם ביום העצמאות דברי איתן - אולי תעשו יחד משהו מיוחד...

הצעה

אני מציעה לך לכתוב לאבא שלך מכתב, להעמיד פנים שהוא יקרא את זה ולכתוב כל מה שעל ליבך. אני לא יודעת עד כמה את מאמינה, אם כן את יכולה לנסות לדבר איתו ( ליד הקבר, או אפילו לפני השינה כשאת לגמרי עם עצמך) לפעמים רק להוציא את המחשבות והרגשות בצורה של מילים, עוזר לפתור כאבים. אביך הגשמי, נפטר וכבר לא יחזור, אבל האבא שנמצא בתוכך, במחשבות ברגשות, בלב, הוא חי וקיים. תנסי לפנות אליו. מחבקת חזק

גם אני גדלתי בלי אבא...

גם אני גדלתי בלי אבא הוא נהרג במלחמת יוה"כ. והדיבור הראשון שלי איתו היה בגיל 30!!!! היום אני הולכת אליו לקבר ובכלל מרגישה שהוא איתי, ומלווה אותי בהכל אני מרגישה את הנוכחות שלו. אני ממליצה לך כפי שאמרה קודמתי לכתוב לו וללכת לקבר לבד לא באזכרות ולספר לו כל מה שמעיק עליך, אין לך מושג כמה שיחה איתו בכי קורע לב, משחרר, ןמשחרר, ומשחרר. זה עוזר. אל תתביישי, תלכי בזמן שדאין שם אנשים ותוציאי הכל . בהצלחה. תלכי ביום הולדת זה יום טוב, יום הולדת הוא יום עם אנרגיות מיוחדות

מקווה שאת מרגישה

ממש ממש כמו שהרגשת כשכתבת את זה כאן , ברוב שמחה.
וכמובן גם המון מזל טובים מראש.

למעלה