חבר'ה... רבין, מישהו?

YaLdoNet 4 EveR

New member
חבר'ה... רבין, מישהו?

לא פותחים שרשור? טוב אז אני. |מורדת| |מריצה| נתחיל עם הפעולה.. קיי אז יש לי מותק של חניכים
אבל הם לא ממש טובים בלסתום ת'פה *ממשששש מקווה שאין פה פלישות של חניכים כמו חן ויובל* קיצור אפילו צמד המילים "רצח רבין" לא ממש הספיק כדי להשתיק אותם לשתי שניות. קיצור זה היה קצת הזוי כי עשיתי להם משחק פתיחה דינמי כזה עם כיסאות ואז כל פעם שהם עשו יותר מדי רעש אמרתי להם "גאד דאמט זה פעולת רבין, קצת כבוד!" אבל הם לא שמו לב.
אחר כך נתנו להם משימות כמו לרוץ אל אנשים ברחוב (הם הלכו אל גיא התיפשים
) ולשאול אותם שאלות על רבין כמו "מה הוא היה בשבילכם" ו"מה קרה, איך קרה, איפה קרה, מי מה ולמה". היה נחמד הם ילדים מלאי חיים.
אז למדנו קצת על רצח רבין. אחר כך המד"בית באה ועשו שיחה יפה על הסתה והיה כיף לשמוע ילדים בכיתה ז' מדברים על כלמיני דברים של מבוגרים. אני בכלל חושבת שאם היו נותנים לאיזה שלושה ילדים עם שכל בראש לשלוט בעולם - הכל היה נראה יפה יותר. בגלל זה רציתי ללכת ל-M.U.N אבל אני כבר מד"צית וגם ככה אין לי חיים. אוקצור היום הזה זה יום חשוב ואם לא קראתם מה שכתבתי (זה בטח לא יצא מעניין מי יודע מה
) אז לפחות תכתבו אתם כלמיני דברים כי... המד"בית שלי אמרה כלמיני דברים חשובים שצריך לחשוב עליהם: שרצח רבין זה אירוע אחד, שמתקשר אל המונייי נושאים חשובים אחרים כמו סובלנות, שלום, וסבלנות. והעובדה שאין סובלנות במדינה הזאת בעצם אומרת, כמו שלמדנו מאירועי עבר, שאם עוד מישהו יציע שטחים תמורת שלום לא יצטרכו לעשות לו בובת וודו וקללה: פשוט הוא יקום, יירה לעצמו בראש ויחסוך לכולנו את הסבל. (כמו כן זה להידחף באוטובוס, ערסים, צפצופים בכביש, שמישו קם ודופק מכות למי שעוקף אותו בכביש, קללות, התחצפויות למורה, וכו' וכו' וכו'... זה בקטנות, אבל כל דברים קטן סופו להיות גדול. נראה לי.) מה עושים עם זה?
מדפרס, מדפרס.. ווי כתבתי הודעה ארוכה. לוידעת למה, בטח הרבה רגשות מהפעולה. ילדים הם חכמים.

YaLdoNet 4 EveR

New member
פספסת את הרעיון לגמרי...

היום הזה בא לציין את המלחמה באנשים שלוקחים את החוק לידיים, כמו שאומרים. או לפחות זה אחד מהדברים. לא רק ציון הדיעה הפוליטית של השמאלנים. אפילו בכלל לא.

Victor Fon FiFi

New member
אופיר אני צריכה פעולה לרצח רבין

ממש אין לי כוח לכין אחת..:\ וממש לא בא לי להשקיע בחניכים שלי כן והילד הזה הדפוק מהכיתה שלי שאני עוד שניה נותנת לו מכות אמר שאין לי דעה לי אין דיעה?!?! מצא ת'בנאדם! את מבינה הוא כל היום יושב ובוכה שלא עושים לרחבעם זאבי יום זיכרון ולרבין כן והוא אל מבין את המשמעות של זה הוא כזה טיפש!

ofrikit

New member
אני עשיתי כבר פעולות על רבין

ואני מאושרת מזה שלא נהייתי מדצית... שונאת ילדים,שונאת שונאת שונאת! הם מגעילים מעפנים ולא בוגרייים כאילו לפחווות לצפות מילדים בכיתה ז שיתנהגו בנורמליות אבל לאאא מפתאום,גם הו'ניקים האלה אווווףף

ofrikit

New member
כן....??

רואים,אתם סתם מזיינים ת'שכל זה בטח אחד המדצים

למעלה