חברה, קצת עזרה ..

Drums

New member
חברה, קצת עזרה ..

אני צריך לדעת: 1). מה ההבדל בין עורות שמן ועורות רגילים (לבנים) ? 2). האם אפשר לצייר על העור הקדמי של הבאס ? אשמח לקבל תשובות ! ! DRUMS

danezeq

Member
תשובות..

1. עור שמן הוא שקוף והוא בעצם עור כפול שבין שני העורות יש שמן אפשר לזהות עור שמן בקלות ע"י הצבעים שיוצר השמן, אם תמרח את האצבע על העור - תוכל לראות זאת בבירור עור לבן הוא דק יותר - והוא מן הסתם בצבע לבן... (ברוב המקרים הוא מחוספס) הוא גם נקרע יותר מהר
בקשר לצליל - בטאמים אין לי שמץ של מושג! תשאל את Chinchilia הוא וודאי ידע לענות לך, בבאס עור לבן יוצר צליל יותר "חד" ויותר קל לעשות דאבל-באס - עם עור שמן יותר קשה לעשות דאבל והוא יותר חזק אגב ישנם עורות רגילים שהם-לאו דווקא לבנים (הכי זולים) 2. בטח שאפשר! למה לא? אפשר גם תמיד לקנות עור חדש

chinchila

New member
לא מדוייק...

ישנו עור שמן שהוא אכן כפול ועם שמן, ישנו עור חד שיכבתי לבן וגם.... שקוף!!! מה, לא ראית עור שקוף כזה דנזק??? לשקוף ה"חד" יש צליל מאוד פתוח ומהדהד, לדוגמא הסאונד של קרטר ביופורד או מאנו קאצ´ה, מאוד פתוח ונושם ובכיוון מסוים גם עם העור הלבן אפשר להגיע לצליל בריא למרות שהוא הרבה יותר מועד לפורענות ומאוד קשה להגיע לכזה, משתמשים בעור לבן בג´אז ו...(לדעתי) בדרך כלל זה נשמע על הפנים. שניהם נקרעים או מקבלים שקעים מהר יחסית (תלוי במתופף). העור הכפול חזק יותר, עמום יותר אך בעל שליטה טובה יותר, מאוד קל להגיע לכיוון טוב איתו והוא מעולה לנגינה בחדר שלך כי הוא לא מהדהד כמו שרלילה... עור כפול, לדוגמא PINSTRIPE (שקוף עם פס שחור המקיף אותו) נמצא בשימוש אצל המתופפים הכבדים יותר כגון מייק פורטנוי וכו´... בדיסקים לא שומעים כל כך הבדל כי הכל עובר תהליכי סאונד מסוימים אבל אם אתם בודקים את זה אתם תשימו לב מיד. וכן, אפשר לצייר על העור אבל אם מגיעים לרמה של לשים מדבקות זה משפיע על הסאונד.

danezeq

Member
וודאי שראיתי עור שקוף כזה - אבל...

אני עד עכשיו הכללתי אותו תחת "עור שקוף" ולא "עור לבן" בסה"כ הוא שקוף
אבל גם לבן
הוא לא מגעיל אותכם?

למעלה