חבר'ה קצת חוויות [=

טל קפלן

New member
חבר'ה קצת חוויות [=

אוקי ככה לי ולחבר שלי יש מה שנקרא "סיקרט ספוט" אין שמה אפילו גולש אחד שממה... קיצר בהתחלה היינו בקשתות גלים חרא בגובה ברך ++ היה ממש לא כיף.. אחרי חצי שעה של גלישה החלטנו לעבור למקום הטוב שלנו קצת הליכה אבל זה משתלם, אחרי זמן קצר הגענו עם קוצים ברגליים וחתכי זכוכיות \= באסה להגיע למקום הזה... נכנסו למים מלהבים והיה שמה איזה גלים של מותן +!!! משהו מפחיד! החול שמה ממש גבוה ככה שעולה גל ממש יפה ארוך וצינורי... אחרי שעתיים של גלישה הצלחתי קאטבק [= זה יצא ממש בפוקס היה גל ארוך אז סתם שיחקתי בגלשן אתם יודעים פניות ועשיתי כמו פניית עצירה והשפרצתי גל גדול של מים הרגשתי כמו בטלויזיה חח... עכשיו נאי יודע איך לעשות היה ממש כיף [= מה שאפשר לומר שהתחלתי ללמוד אוף דה ליפ עוד לפני שהתחלתי ללמוד קאטבק \= חח... היה ממש כיף ולפי מה שראיתי הים עלה ממש עלה לקראת שקיעה כבר היה בערך כתף!! משהו מפחיד והיה גם גל שחבר שלי שהיה בתוך המים ראה אותי תופס גל ומרוב שהוא היה גבוה הוא לא ראה אותי \= גולש עליו אחד הגבוהים! ואני לא נמוך אני מטר שישים וחמש+

יאללה חוויות

מסוג שונה..(וואי בפורום הזה, זה לא נשמע טוב..למבינים
) היום נסעתי למרום להתחדשתי בסקסופון חדש דנדש שהגיע לארץ ממש עכשיו. כולי מאושר עכשיו
נראה לי כל היום אני הולך לחרוש עליו....עד שיהיה רשיון (שמותכנן להשנה) ואז לא תהיה בעיה (חוץ מאוטו) להגיע לים ולגלוש.

טל קפלן

New member
סקס אופון?

מזה סוג חדש של סקס שעוד לא שמעתי עליו...? חח.. סתם אחי פשש תתחדש [= ת'אמת אני דיי אוהב ג'אז..

maorubin

New member
חוויות?... עכשיו תורי...

שלשום הבאתי מערכת תופים... יד שניה (אין לי כסף לחדש....) בינתיים נחמד לי איתה... וכיף להרעיש.... גם בינתיים אפחד לא בא אלי בטענות....(אני מתכוון מהשכנים...)

מאור תכנס.

בעיה נפוצה בקרב גיטריסטים ומתופפים היא פגיעה באוזניים. (ת'אמת קרה לי גם) כשמנגנים חזק מידיי (וחזק זה עניין יחסי לכל אדם) האוזניים נפגעות. אם זה יקרה לך תרגיש שהאוזן "נכבית" או פתאום צלצולים כאלה. בקיצור ולעניין מה שאני בא להגיד זה תנגן עם כיסוי אוזניים כדי לשמור עליהם.

maorubin

New member
בינתיים זה לא הכי מפריע...

בכל מקרה... יש לאבשלי את האוזניות הענקיות האלה.... אז אני לא צריך לדאוג

הק'דם תרופה למכה

או מה שזה לא יהיה... בכל מקרה עדיף למנוע ולשים את האוזניות ולהגן על האוזניים מאשר אחרי זה לסבול ולקוות שהנזק הוא לא בלתי הפיך..

אFרת

New member
וואו....

אני ארגיש ממש מטומטמת אם אני אגיד את זה אחרי ההודעה שלך עם הקאטבאקים והאוף דה ליפים, אבל היום עמדתי ממש יציב והכל עד סוף הגל! בפעם הראשונה! כולם למחוא לי כפיים, אני בדרך ללהיות קלי סלייטר הבא!!!! P: ומזל"ט טל! ברגע שאני אדע מה זה אוף דה ליפ וקאטבאק, אני אתלהב ממש, אני מבטיחה ;)

טל קפלן

New member
חח... תודה מותק [=

חחח... כל הכבוד שהצלחת לעמוד [= הדבר הבא שאת עושה עכשיו אחרי שאת עומדת זה ארייאל 360 [= חח..

הייתי ממוקם נמוך מידיי על הגלשן..

אז כשבא הגל הוא העיף לי אותו בין הרגליים ופשוט סיחרר אותי בתוך המים עד שהגעתי לסלע.

yanay4

New member
נורא..

אם קרה לך משהו למטה, מקווה שעבר לך
תרגיש טוב אחי

למעלה