חבר'ה..קבלו..

חבר'ה..קבלו..

האם מישהו מזהה את השיר? Oh Romeo that was A great fantasy The knight of my dreams who came From another fairy tale You promissed we'll fly far Beyond ourselves But we fell down astounded And the dream is gone Maybe a decree had forced us To sweep away forever Like somnambulist waves Imploring to the shore And now as years go by I am a different woman Less of a love dreamer Much more attached Time, like asensitive microscope Has clarified the sight A wise old man is umpiring between me And the past Maybe innocently we loved Too many songs Didn't believe we'll die For what they're saying Maybe a decree had forced us To sweep away forever Like somnambulist waves Imploring to the shore Much more staying here Less stolen for the wind The earth is kind to me I wanna rest But from time to time your voice Is tearing and touching Something in me suddenly remember And missing And I know the distance Is absolute and real And at the distance you are close You're always with me Much more staying here Les stolen for the wind The earth is kind to me I wanna rest But from time to time your voice Is tearing and touching Something in me suddenly remember And missing Oh Romeo that was A great fantasy The knight of my dreams who came From another fairy tale

ספי סול

New member
וואי וואי אני מתתתתת

עלק זיוה חחחחח ליז כפרה סליחה זיוה היא מאגדה אחרת....

שום סליחה ושום בליחה

נשבעת לך ספי אם עוד פעם תשווה אותי לפוסטמה הזאת זיוה מהאלופה אני קורעת אותך!!!!

ענתי44

New member
../images/Emo45.gif

ספי סול

New member
חחח אין סודות חשבתי

שליז מזכירה איזו שחקנית מהאלופה וליז חושבת שהיא לא דומה לה.....זה הכל! נו השמעת אתמול בתוכנית שלך את שלל שרב???? חסר לך שלא!

אוי, ספי, אל תשאל מה קרה בתכנית

אתמול.... המרואין הבריז ברגע האחרון, ורק 15 דקות לפני סיום התכנית הסכים להתראיין (בטלפון), כך שחלק מהתכנית מרחתי את הזמן בדיבורים סתמיים... . כשאתה נמצא בלחץ של תכנית, קשה לך לחשוב על השירים. שמתי יותר שירים ממה שתכננתי. את "שלל שרב" לא שמתי אבל כן שמתי את "גבר בעיר" (מכיר?) בביצוע בהופעה חיה של גוב ופוליקר - 8:34 דקות, זה נתן לי הרבה זמן. בשבוע הבא אשמיע את "שלל שרב". מבטיח!!!! אגב, התכנית אתמול עסקה בעיתונות הכתובה, המודפסת - האם עבר זמנה בעידן האינטרנט והעיתונות המקוונת. ראיינתי את אחת מעורכי המשנה של ידיעות אחרונות. יום טוב

ספי סול

New member
א. בטח שמכיר את גבר בעיר נו באמת...

ב. אם אתה שואל אותי אין כמו על העיתונות הכתובה - המודפסת ומקווה שזה לא יעבור אין כמו עיתון הבוקר (ביד ולא במחשב) וכוס קפה כדי להתעורר בבוקר... ג. סגור שבשבוע הבא שלל שרב ד.כדי למשוך את השידור יכולת לשים גם את שקט טוטאלי (זה מעל ל-9 דקות )

זה רעיון...שקט טוטאלי

רק שלא היה לי הדיסק באותו הזמן בתכנית....הוא גם התאים... . לא נורא. בשבוע הבא אשים את "שלל שרב", מבטיח. אבל תזכיר לי יום לפני, 'סדר? בשבוע הבא אעשה על הורים של פעם לעומת הורים של היום (היום ההורים הם חברים של הילדים שלהם ופחות סמכותיים ומחנכים כמו פעם....). אם יש לך רעיונות נוספים לתכנית שלי, אשמח (העיקרון שלה - כל תכנית נושא אחר שעוסק במה שהיה פעם לעומת היום. כבר היו 42 תכניות שעסקו במוזיקה, חינוך, תרבות ובילוי, בידור ועוד....). אם יש לך רעיונות, אשמח. המייל שלי [email protected]. המשך אחל'ה יום!!!

אתה יש לך רעיונות....

עוד לפני שאני חושב עליהם.... כמה שאתה צודק!!!!!!!!!!! סאליק!!!! אז נדחה את "שלל שרב" לפעם אחרת?? פעמיים פוליקר באותה תכנית? המנהלת שלי תרצח אותי.... (להזכירך, היא כבר העירה לי להפחית במינונים בשירים של פוליקר....). התכנית עוד לא גמורה, כלומר יש לי מרואיין שיתראיין אבל עוד לא הכנתי את הפינות ואת השירים ואת השאלות (בכל זאת, יש עוד שבוע..זה ביום שלישי). תודה רבה, ספי סול, באמת תודה!!!!

רינה ד

New member
איזה יופי ליז...

שיחקת אותה, אולי יודה יתחיל לשיר את זה באנגלית... ואריק עכשיו תורך להראות לנו את התירגום לרוסית או שהחברים שלך תירגמו רק את השירים של יעקב?

ספי סול

New member
רומיאו ברוסית יכול להיות פיצוץץץץץ

זה יישמע בערך ככה: הו רומיאו ויילה פנטזיה אוצ'ן חרושה..... זהו יותר מזה אני לא יכול......אולי אריק יראה מה באמת החברים שלו עשו מהשירים של יהודה-יעקב...

למעלה