חברה..צריכה עזרה.. היי מה המצב? תקשיבו אני צריכה עזרה..רעיון לפורום... תעזרו לי טוב?
I i l0ve u New member 10/12/02 #1 חברה..צריכה עזרה.. היי מה המצב? תקשיבו אני צריכה עזרה..רעיון לפורום... תעזרו לי טוב?
P PURPLE CHICKEN New member 10/12/02 #3 ../images/Emo6.gif אינדידי... חוץ מזה, אני לא יכולה סתם להציע לך נושא, כי את לא תפתחי פורום על משהו שפשוט לא מעניין אותך... במה את מתעניינת?
../images/Emo6.gif אינדידי... חוץ מזה, אני לא יכולה סתם להציע לך נושא, כי את לא תפתחי פורום על משהו שפשוט לא מעניין אותך... במה את מתעניינת?
S Smallville Freak New member 11/12/02 #4 אני יכולה להציע לך... אבל תצחקי עליי. טוב פאק דיס לא משנה. אם את רוצה... ואת באמת מעריכה את הזמרת כמו שהיא, אז אולי..... על כריסטינה אגילרה אני מחכה לפורום שלה כבר המון זמן... אבל אני לא יכולה לנהל אותו כי אין לי זמן!!!!
אני יכולה להציע לך... אבל תצחקי עליי. טוב פאק דיס לא משנה. אם את רוצה... ואת באמת מעריכה את הזמרת כמו שהיא, אז אולי..... על כריסטינה אגילרה אני מחכה לפורום שלה כבר המון זמן... אבל אני לא יכולה לנהל אותו כי אין לי זמן!!!!