חברה, צריך עזרה

חברה, צריך עזרה

שני דברים אנשים, בעצם שלושה, דבר ראשון שלום לכולם. דבר שני, אשמח לקבל המלצות ללהקות דומות ל- Tower of Power, אני מכיר פאנק ומת על המוסיקה (ברגעים מסויימים של היום) אבל יש כלכך הרבה ח$% לצערי, כלכך הרבה דברים מונוטונים ובנאלים שלפעמים יוצא לי החשק. תמיד אהבתי את Tower of Power ובזמן האחרון יצא לי להקשיב ללא מעט דיסקים שלהם וכל אחד (חוץ מהש^& של שנות ה- 80 הקיטצ'י) הוא פיצוץ. דבר שלישי, אני מחפש פאנק אקוסטי עם השפעות ו"זליגות" אלקטרוניות ולא Electro Jazz או פאנק אלקטרוני לגמרי. תודה רבה, יואב ______________________ סטודיו Distorted Harmony יואב אפרון ----------------------------- www.distortedharmony.com

אם אהבת את טאוור

1. נסה גם את פאנקנשטיין, לפי דעתי מאוד תאהב. ואם כבר טאוור אוף פאור, נסה גם את האלבום "Rhythm & Business"- אחד החזקים שלהם. 2. קיים בכלל? 3. Jamie Lidell- Multiply (האלבום) ובבקשה, כפרה. תבוא שוב.

Tower of Power לבנים?!

ונעזוב את הטופיק. כמובן שאני מכיר את פאנקנשטיין, נגנים טובים, מוסיקה טובה למרות שאני מודה שאני לא חסיד גדול של פאנק, רק ברגעים מסויימים. תודה על ההמלצה, אני אבדוק את זה וכן, יש ז'אנר כזה אבל אני פשוט לא מוצא משהו איכותי חוץ מ"אלקטרו ג'אז" והרוב ח^%^%%^&&א. בכל אופן תודה, יואב ________________________ סטודיו Distorted Harmony יואב אפרון -------------------------------- http://www.distortedharmony.com

grillo1

New member
the average white band

להקה עם חומר די דומה ,מה גם שהיא להקה לבנה כמו טאואר אוף פאואר. wild cherry,גם עונה לקריטרייה.(play that funky music) Fאנק קצת יותר אלקטרוני... הייתי מתחיל מהרבי הנקוק "head hunters"(ציידי הראשים) ואם זה לא הכיוון אז the brand new heavies,החזיקה את הFאנק בחיים במיוחד בתחילת שנות התשעים. ישנה עוד להקה,שכרגע שמה פרח לי אבל ברגע שאמצא אותה אעדכן.(משהו עם אורקסטרה...) שוורץ

Steezo

New member
הא?

ברייקאסטרא ממש לא אלקטרוניים... אני הייתי דווקא מנחש על ה QUANTIC SOUL ORCHESTRA... שהם אמנם לא ממש מתעסקים באלקטרוני תחת השם הזה, אבל הדי ג'יי שמריץ את הפרוייקט הזה (QUANTIC) תחת השם שלו מוציא דברים שהם אלקטרוניים...

Funky Giraffe

New member
אני יודע, אבל הוא דיבר על להקה

שיש לה בשם אורקסטרה והזכירו פה כבר את AWB, TOP ו BNH והארבי הנקוק אז הנחתי שהוא מדבר על הברייקסטרה

grillo1

New member
טוב שאתה מראה ת'פרצוף שלך פעם בשנה.

וואלה,זו הלהקה שהתכוונתי אליה,קואנטיק סול אורקסטרה !! שבוע טוב שוורץ

Steezo

New member
../images/Emo6.gif

קצת עסוק וכאלה אבל ננסה... בכל מקרה, אם כבר משהו שקשור לברייקאסטרא = אחד המקימים שלהם הוא גם די ג'יי שמוציא תחת השם THAT KID NAMED MILES... לא ממש אלקטרוני אבל נוגע בטורנטייבליזם וFאנקי לאללה... שבוע מעולה...

למעלה