חברה צריך עזרה...

Bassיסט

New member
חברה צריך עזרה...

אחרי שהרד הוט הוציאו את האלבום של BY THE WAY הם עשו הופעה "סודית" באיזה קניון בלי שאף אחד ידע שהם מתכוונים להופיע והקניון התנהל כרגיל עד שהם התחילו להופיע ואחרי השיר השני כבר כל הקניון היה מפוצץ באנשים... מישהוא יודע איך קוראים להופעה הזאת? ראיתי אותה פעם באמ טי וי

Rock and MetaL

New member
MTV jammed

אני יודע למה אתה מתכוון ראיתי את זה כבר הם הופיעו עם ביי דה וואי סקאר טישו ומינור פינג...שמח לעזור

michaelblum

New member
פששש

לא ידעתי שהם עשו דבר כזה... איזה מלאכים יא אללה... תארו לעצמכם שזה קורה בקניון הקרוב לביתכם

Bassיסט

New member
לא לא אני יודע מה אני אומר...

זה היה קניון נו הם התחילו לנגן באיזה קניון וכולם התחילו להתקשר לחברים שלהם שיבואי כי הפפרס מופיעים בקניון נו אני יודע מה אני אומר זה לא מתחם סקייטרים...

lollapalooza

New member
לא...

אם אתה מדבר עם ההופעה שאנחנו מדברות עליה, זו שהייתה בהפתעה, (וכן, כולם התקשרו לחברים שלהם וכו') זה לא היה בשום קניון. זה היה במתחם של סקייטרים. אתה מדבר על ההופעה ההיא שהם היו אמורים להיות מין מקהלה נוצרית כזאת ובהתחלה הם שרו כזה "hello" ואז המסך ירד והם שרו את give it away

Bassיסט

New member
הגזמת אני כבר לא כזה זוכר...

ראיתי את זה ממזמן... איך זה ניקרה מה שאת מתכוונת אליו? אני יחפש איך אני יכול להשיג את זה אני יראה את זה ואני יגיד לך אם זה זה בכל אופן תודה רבה רבה רבה!!!

למעלה