חברה צריך עזרה..

Crow4U

New member
חברה צריך עזרה..

אני מנסה למחוק את הרשומות שהזמן שלהם קטן משתי דקות מעכשיו
mysql_query("delete * from online where last_request < Now()-0.002") or die(mysql_error());​
זה נותן לי שגיאה
You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '* from online where last_request < Now()-0.002' at line 1​
מה עלי לעשות? איך לתקן את זה?

אמיר ט

New member
--->

דבר ראשון, RTFM ולהסבר קצת יותר מדויק, ב DELETE לא שמים "*" כי אתה לא צריך להגדיר איזה שדות למחוק, אתה מוחק את כל השורה
זה א"ב של כל דבר, ללמוד איך לעשות משהו לפני שמנסים לעשות אותו.

Crow4U

New member
תיקנתי ויש עוד שגיאה..

הבעיה היתה שכתבתי * אחרי delete.. עכשיו הבעיה היא:
You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '.104.163' at line 1​

Crow4U

New member
הנה הקוד..

$struserip = $_SERVER['REMOTE_ADDR']; $OnlineSql = mysql_query("select * from online where ip=". $struserip ."") or die(mysql_error());​
כנראה שיש בעיה עם הנקודות ב IP ובגלל זה יש את השגיאה.. אבל אני לא מצליח לפתור את זה..

bzini

New member
תנסה את זה

$struserip = $_SERVER['REMOTE_ADDR']; $OnlineSql = mysql_query("select * from online where ip=\"". $struserip ."\"") or die(mysql_error());​

אני משתמש בגרש אחד

$struserip = $_SERVER['REMOTE_ADDR']; $OnlineSql = mysql_query("select * from online where ip='". $struserip ."'") or die(mysql_error());​

Crow4U

New member
הסוג הוא:

ip varchar(20) NOT NULL​
ניסיתי לעשות את זה עם SESSION_ID במקום IP וגם לא עזר.. יש את אותה שגיאה..

shanor

New member
מממ...

אם תוציא את הסטרינג שיוצר את השאילתה אחרי שהכנסת לתוכו את כל הנתונים תראה שכנראה איפשהו חסר לך ' (גרש) לפני תחילת כתובת ה- IP ו- ' (גרש) אחד אחרי כתובת ה- IP (או לחלופין הבריחה (\) השתבשה משום מה. אם תתן כאן את הסטרינג הסופי של השאילתה, ואת השגיאה אפשר יהיה להסביר לך בדיוק איפה השגיאה (למרות שאישית נראה לי שאת הבעיה עצמה כבר פתרו לך אבל משום מה לא סידרת את זה נכון עם ה- ' וה-". שנאור.

למעלה