חבר'ה ערב טוב !

gordon2003

New member
חבר'ה ערב טוב !

חג שמח ושנה טובה! אני מעריץ ותיק של יהודה פוליקר, ורציתי לדעת אם יש אפשרות להשיג את ההופעה הנוסטלגית של פוליקר וגידי גוב, אי שם בתחילת שנות ה-90, בעקבות צאת אלבומו של גידי גוב "דרך ארץ", שאת רובו הלחין פוליקר. היה לי את ההופעה הזאת בקלטת קטנה של טייפ, אבל כיום כידוע אין לזה שום ערך. אני מחפש דיסק של ההופעה או קישור להורדה באי מיול, כי ההופעה הזאת ממש חשובה לי מבחינת ערך רגשית. אני זוכר שההופעה שודרה בצה"ל 2, שכיום כמובן היא נקראת גלגל"צ. תודה רבה על ההתייחסות ! רותם.

ספי סול

New member
דיסק של ההופעה דרך ארץ אין אבל באימיול יש קטע

מההופעה יש את - יש אי שם בביצוע של גידי ויהודה ואת גבר בעיר וניראה לי שהרדתי עוד משהו משם או מקאזה אני לא זוכר תנסה ושיהיה בהצלחה! למה דווקא הדיסק הזה הכי חשוב לך?????????

gordon2003

New member
רותם זה בן

תודה על התגובה. בא מיול מצאתי רק 2 שירים מאותה הופעה, אותם שירים שרשמת - ג"בר בעיר" ו"יש אי שם". איזה עוד שיר מההופעה הזאת יש שם? זו ההופעה הכי חשובה לי כי גדלתי עליה, אבא שלי היה משמיע לי ולאחים שלי בכל שבת ובכל נסיעה את הטייפ הזה. הזכרונות פשוט קורעים אותי מגעגועים... לכן אני חייב להשיג את זה ! אני מאמין שאם יש 3 שירים באי מיול מההופעה, אז בטוח שיש למישהו את כל ההופעה, לא ??

ספי סול

New member
תנסה אולי בגלי צהל או גלגלצ היו משמיעים את

גבר בעיר המון בשעות הלילה המאוחרות אני בטוח שאפשא להשיג דרכם את ההקלטה.....

willo1

New member
יש אי שם מעולה

אני לא חושבת שאשפר להשיג עוד שירים מההופעה הזו..

למעלה