חבר'ה עצה

bertie

New member
חבר'ה עצה

אני עם חברה שלי עוד מעט חצי שנה ואני לא יודע איך להגיד לה שאני כבר מת לשכב איתה. היא בתולה עדיין ואני לא יודע איך להגיד לה שהגיע הזמן. מה אתם אומרים?

א פרח

New member
פשוט דבר איתה פתוח וגלוי וראה מה

היא חושבת על זה, אולי גם היא רוצה רק חוששת.

benzba

New member
■ אם לא שכבת איתה, איך אתה יודע

שהיא בתולה? אולי לא? בעיקר אתה לא חייב להגיד לה שאתה מת לשכב איתה. פשוט תשכב איתה.

תשאל אותה אם בא לה להזדיין

ואם היא תגיד שלא אז תאמר לה שזה בסדר גם למצוץ בלי להזדיין. ככה לפחות ייצא מזה משהו.

לחכות לזמן אינטימי

אבל לא אינטימי מדי (לא בדיוק כשהיא כבר לא בראש צלול) ולהגיד לה כמה שאתה רוצה אותה. אל תלחץ. תהיה קשוב למה שהיא אומרת ולא אומרת ולמה שהיא רוצה. ותן לה את הזמן בכדי לחשוב ולהגיב. אל תצפה שזה יקרה מיד אחרי שתגיד,למרות שהכל יכול להיות...

fallen84

New member
לא מסובך..... תגיעו למצב אינטימי...

עכשיו העניין דורש התמדה מסויימת פשוט תנסה להביא אותה למקסימום של החרמנות שלה אם אתם כבר עושים אוראלי אז זה דרך טובה בדרך כלל אחרי הגמירה הראשונה הן רק רוצות עוד.....ואז לנסות למשוך אותה לכיוון העניין הזה או שאתה יכול להיות נחמד ולהזמין אותה לארוחה רומנטית ולארגן נרות וכו' באיזושהי אמתלה יפה ולקוות שאחרי שיתחילו להתחמם עניינים היא תזרום איתך עד הסוף כמובן שיש את האופציה האחרונה שלך שזה אומר לדבר איתה ולהגיד לה שאתה רוצה... אני אישית מעדיף את האופציה האחרונה כי אין לי בעיה עם ישירות

למעלה