חבר'ה, עזרונת ?

• פותח הנושא elley
  • פורסם בתאריך

elley

New member
חבר'ה, עזרונת ?

יש לי מטופל עם המון נמשים ושומות. 3 מהן כבר נותחו והוסרו, הרביעית תוסר בסוף החודש. השלוש שהוסרו היו סרטניות (מלנומות כולן, טרום גרורות, והוסרו במלואן). הוא בן 35 לערך אך אינו ג'ינג'י. מה זה כל הנמשים האלה? מה הם מרמזים? מעבר לסבוריאה תלויית לחץ (וגם היא באזור מאד קטן), אין קשקשים, אין בעיות נשימה, החלמה תקינה מפציעות (אלא אם כן מקלף את הגלד, מה שמאד אוהב לעשות
) מה זה אומר שאני לא קולטת? תודה מראש

vca

New member
האם יש כעס או הסתרת כעס או הדחקות ?

סרטן יכול להעיד גם על פסולת בגוף. אולי זה כיוון נוסף. ש.

elley

New member
כן, יש.

כעס או הסתרת כעס או הדחקות - יש והרבה. מענין למה זה יוצא דוקא לעור. אולי כקריאה לעזרה (את העור גם אחרים יכולים לראות)? כרגע הוא בחוסר מטורף של אנרגיות, וחסר גבולות בין האלמנטים ברמות משוגעות לגמרי. אני מטעינה ומנסה להחזיר כל אלמנט למקום שלו. תודה שחר
עוד רעיונות מישהו?

avorly

New member
מסכימה בהחלט עם שחר,

גם מכיוון הרפואה הסינית. תוכלי לספר לנו קצת עליו? שגרת חיים? תזונה? עישון? כל מה שרק אפשר בלי לחשוף את המטופל.

elley

New member
עוד קצת מידע

הבחור חווה הרבה מאד אבדנים של אנשים חשובים (סבים שגדל אצלם וחברים קרובים) ואלימות שהופנתה כלפיו במשך שנים רבות, מולה היה חסר הגנה . בכפות הרגליים רואים שבר די ברור בין זון האויר לשאר האזורים, והתנהלותו בהחלט מעידה על "בריחה לאינטלקטואליה" וניתוק מהגוף. תזונה יחסית בסדר, עישון 5-6 סיגריות ליום וקצת יותר כשיוצא עם חברים. לפני כמה שנים ירד יותר מעשרים ק"ג במשקלו (הקטנת כמויות אוכל במקביל לעליה בפעילות גופנית) בעקבות סכרת שהתגלתה. לפני כשנה אובחן גם כחולה פיברומיאלגיה.

למעלה