חבר'ה, עזרה.

magic fingers

New member
חבר'ה, עזרה.

יש לי ידידה טובה, קולגה לעבודה, שהיא סרבנית אנאלי מתוך בורות. זכרתי שיש איזה אתר בעברית על כמה שזה טוב ואני לא זוכר את הלינק לשם. מישהו\י מחובבי\ות האנאלי אולי יודע? היא התחתנה עכשיו ואני יודע שבעלה מעוניין... תעזרו לי לעזור לה...

magic fingers

New member
הסבר נימוק פירוט.

דיברנו על זנ במסגרת דיון שהיה לנו על "סיפורה של O" מי שמכיר את הספר טוב, מי שלא שיקרא. היא אמרה שבעלה מדי פעם מנסה לשכנע אותה והיא לא כל כך רוצה, היא מרחיקה אותו ואומרת לו לא. אמרתי לה שזה רק בגלל הבורות שלה ושזה מאוד כיף בין בני זוג, שיש אתר אינטרנט שמסביר את זה בצורה לימודית וידידותית למשתמשים. והיא בקשה את הלינק, אני לא זוכר אותו... יותר הגיוני? <מג'יק מרגיש מחנך...>

ש<מג'יק ירגיש טיפש..>

היא בורה??? זכותה לא לרצות, לא כולם אוהבים את זה חצוף אחד וכל מי שיקום ויגיד- אבל זה כן כיף, so what??? זו עדיין חוצפה להגיד את זה. לעזור לה..

../images/Emo6.gif

אין עלייך...

magic fingers

New member
או קיי, משהו התקלקל בתקשורת פה...

מה שהתכוונתי ב"בורות" זה זה שהיא לא מכירה את העניין, לא שהיא טיפשה... ההפך, היא רוצה לנסות אבל זה נראה לה כואב או משהו... היא ביקשה את הלינק, גוד דם איט!

אני יודע מה זו בורות.

כפי שהצגת את זה בהודעה הראשונה, זה מה שהשתמע: "יש לי חבר, שמת לזיין את אישתו בתחת. עכשיו, היא אין לה מושג, אז מישהו יכול להביא לינק שיעזור לשכנע אותה?" ניסוח שונה, משמעות זהה. עכשיו אולי תבין את התגובות...

The PlayBoy

New member
לפעמים - רק לפעמים.

ואני גם עונה רוב הפעמים למסרים או לקריאות.

למעלה