חבר'ה עזרה

sosov

New member
חבר'ה עזרה

אני וחברתי החלטנו לשכב ביום שישי. עכשיו שנינו בתולים. ואני לא יודע בדיוק איך להתחיל. ראיתי סרטים ויש לי ספר סקס טוב, אבל אולי יש לכם עצות? האם להציע לה אוראלי? או שזה מוקדם מדי? מה אתם אומרים.?

אני אומרת

תעשה רק מה שבא לך ולא מה שנראה לך נכון ע"פ חוקים של ספר. נסה לזרום איתה ולתת לה לזרום איתך. מאוד חשוב לנסות להרגיש מה הפרטנר רוצה, מה נעים לו ומה פחות. מה נוח לו ומה גורם לחוסר נוחות. ואם לא מצליחים להרגיש, אז לתקשר - להסתכל, לשאול בעדינות ולקבל את התגובות ללא שיפוט. אני לא יודעת איזה סרטים ראית, ואלא אם כן אחד מהם היה "הפעם הראשונה של שניהם" והוא היה דוקומנטרי, עדיף שתוותר על השאיפה לשחזר סצינות משם על הפעם הראשונה שלך. בהצלחה

המתוק 21

New member
אני מציע...

להתחיל בהדלקת נרות ואז קטורת לשים מוזיקה נעימה ברקע ! ואז תישב מולה תגיד לה כמה היא יפה וכו תעשה כדי שיהיה לה נעים ונוח ... ואז תזרום איתה לאן שהזרם יקח אותכם אבל הכי חשוב לעשות את זה בעדינות ורכות ! בהצלחה ...

aanii

New member
"החלטנו "לשכב

איך התקבלה ההחלטה ? ישבתם דנתם, דיסקסתם, עשיתם תיאום ציפיות ואח"כ היגעתם להחלטה ורשמתם אותה בשלושה העתקים ? מה זה "החלטנו וגם באיזה יום מה עם שעה באיזו שעה ? נשמע כמו ישיבת פרלמנט - שכחתם את העיקר סקס זה רגש (או שמא כבר לא ) כשיוצא ובא אז "זורמים" עם זה ואז זה יוצא הכי טוב אנחנו לא מכונות כשיש אהבה ותשוקה בין הצדדים - יש הכל מה שכן שאם אתה וחברתך בוגרים ואוהבים אל "תתכננו" את זה באופן כללי דאג ל"אמצעי המניעה" מראש - כל הזמן למקרה שיקרה אבל אל תתכננו זה לבדו מוריד את החשק והזרימה האמיתית. ושיהיה בהצלחה ודרך אגב למה דווקא יום שישי מה זה "קבלת שבת " ?

למעלה