חבר'ה...עזרה.

Dancerit

New member
חחחח כללללללל הנעלים שלי ../images/Emo8.gif

אני פשוט משתמשת המון בבלוך. אני שונאת את הנעלי גז הדקות הרגילות הן לא נוחות לי אז לשיעורי גאז, פאנקי ואפילו מודרני אני משתמשת בבלוך

וואי !!!!!!!!! .... הנעל הלבנה ...

ממש פצצה !!!!!!!!!!!!!!! אהבתי !!!! את השחור לא ממש ... אבל הלבנות !!!!! מהממות !!!!!! רוצה ! רוצה ! חחחח... סתם בצחוק נסחפתי קצת! כמה עלו לך???

Dancerit

New member
חחחח

סליחה למה את מעליבה את השחורה? ועוד מקפחת את האדומה?? זה לא בסיידר האפליה הזאת! תראי מה עשית הן ממש בוכות עכשיו... אין לך לב לנעליים... קניתי את הלבנות והאדומות בארה"ב, הן עלו 75$ כל אחת אבל היה SALE אז זה יצא 60$ תאמת שנורא רציתי לבנות ובארץ אי אפשר להשיג לבנות וצבעוניות יש רק את של סנשא (בלי להעליב אבל הן מכוערות בצבע צהוב וסגול מחרידים) ובכלל עוד לא הגיעו ממש לארץ הבלוך הנמוכות. אז באתי לקנות שם לבנות ובסוף לא עמדתי בפיתוי ולקחתי גם את האדומות. וכן אחרי הקניה הזאת הרבה זמן לא נכנסתי לחנויות לבגדי מחול ודברים מהסוג והמבין יבין...

חחחח.... חמודה !

אלעק ! "אני מעליבה את נעליים ועוד נעלי ג'אז !!!! חס וחלילה ! חחחח... בצחוק ! וואי איזה באסה הנעליים ממש יפות (הלבנות) ....! אווף ...

Dancerit

New member
דיברתי איתן והן סולחות לך ../images/Emo24.gif

חחחחח קיצר אם את נורא רוצה תחפשי באינטרנט אולי אפשר לקנות דרך האינטרנט ולעשות משלוח לארץ. או אם יש לך איזה קרוב משפחה שם. או בכלל תנסי להרים טלפון למפעל של בלוך ולשאול אם יש אפשרות להזמנה או משהו. כשחיפשתי אז אמרו לי בבאולימפיה ספורט שאני יכולה להזמין דרכם בלוך כמו השחורות שלי רק עם פסים לבנים בצד אבל זה בלי ללמדוד סתומרת שמה שמגיע אני חייבת לקנות.

חחחחח...

תודה ! אבל אם כבר אני קונה את השחורות נמוכות ! כי גם את לבנות אני הולכת להרוס בעוד שבועיים חבל ! חחחח.... בעע.. בהתחלה בכלל לא רציתי נעלי ג'אז ! אבל אמא שלי רוצה לקנות לי חחח(מוזרה אני יודעת) . אבלעכשו כשראיתי ת'לבנות אני רוצה !!!! אבל אני בטוחה ב-100 אחוז שהיא לא תקנה לי בלבן היא יודעת שאני הולכת להרוס אותן מהר חחחח ... באסה ! לא נורא אני אקח את התמונה שלך אשים לי במסגרת חחחח... (בצחוק)

Dancerit

New member
קרועה...

תאמת שיש לי אותן ממרץ שעבר סתומרת שנה וחצי בערך (וואי שנה וחצי איך הזמן עובר) ואפילו לא ניקיתי אותן פעם אחת והן עדיין לבנות מבריקות. חוץ מזה שגם הן עשויות סוג של עור שאפשר לנקות עם סמרטוט, ואמרו לי שאפשר לשים אותן במכונת כביסה והן יוצאות מבריקות אבל אני מפחדת בינתיים. אבל אם זה נעל ראשונה אז ברור שתקני שחור כי זה הכי קלאסה, זה מתאים להכל ואם פתאום יש הופעה אז את צריכה שחור כמו כולן. תראי הנמוכות יקרות יותר באיזה 80-120 שקל ועד כמה שאני יודעת יש רק של בלוך (בדיוק כמו הלבנות). ולפי דעתי גם הגבוהות יותר נוכות כי יותר נוח לרקוד איתן בחופשיות כי הן מחוברות ממש לרגל ולקרסול., הנמוכות זה תמיד קצת משוחרר בעקב כמו בנעל ספורט. בכל אופן שתיהן נורא נוחות למה את צריכה אותן? לשיעורי גאז?

אני לא חייבת אבל ...

יש לי נעליים פשוטות של בלט לא פואנטות אלה משו אחר ... חחחח... ופשוט כבר הרגתי אותן נקרעו (חחח אני רוקדת איתן רק שנה ) אז אני חייבת משו יותר חזק ! ואמא שלי רוצה לקנות לי נעלי ג'אז!!! חחח כי היא אומרת שהיא לא מתכוונת כל חצי שנה לקנות לי נעליים ב100 שח אז עדיף כבר לקנות את היקרות במקום כל חצי שנה חדשות במאה! אז נראה אני כבר קונה את השחורות כמו בתמונה ששמתי למעלה !

למעלה