חבר'ה!!!!! עזרה!!!!!!

חבר'ה!!!!! עזרה!!!!!!

אני מדריכה בקייטנה במתנ"ס ויש שם שומר שהוא ממש חמוד והתחלתי לדבר איתו אבל אני רוצה להציע לו לצאת אבל אני ממש ממש מתביישת... עכשיו אסור שזה יהייה מפורש מידי... ואני גן רוצה לברר אם יש לו חברה... איך אני עושה את זה? בלי לבקש ממישהי אחרת שתשאל או לשאול אותו ישירות.... (וואי זה נשמע כמו חידה) יאללה חברה... פלייייייז אני חייבת עזרה :) סומכת עליכם
-סיון-

אממממ...

סיון יקירתי..מלא זמן שלא דיברנו..מה שלומך
[טוף מניחה שאת בסדר..] אממ... נראה...כשאני רציתי לדעת אם לבחור שאני אוהבת יש חברה שאלתי מישי שקרובה אליו...והבת זונה שיקרה לי אבל לא משנה...בכל מקרה את לא רוצה לשאול אנשים נכון
... אז הדבר היחידי שהייתי מציעה לך למרות שאני ממש ממש לא טובה בדברים האלה,זה פשוט לדבר איתו..לא שאלות של "יש לך חברה" אלא להתחיל לדבר איתו וככה תתחבבי עליו ואז תוכלי מתישהו לשאול אם יש לו חברה..ואם אין אז מה טוף,את לשאול אותו אם בא לו לצאת..ואם לבוא לו לצאת איתך...סבבי
. בכל מקרה שלא תבחרי לעשות בין אם זה לשאול אותו או לשאול אנשים אחרים בלי להיות ישירה מדי, אני מאחלת ב-ה-צ-ל-ח-ה ענקית
הלוואי והבחור יהיה פנוי והוא לצאת עם סיון המאמי.
ממני, דרוש.

sh53

New member
שאלי אותו שאלות על שישי-שבת

מה עשית יום שישי? איפה בילית? אם הוא אומר לך שהוא בילה עם החברים, זרקי לו משפט בצחוק "מה ככה אתה מוותר על החברה לטובת החברים?". לפי התשובה לשאלה הזאת, תוכלי לדעת אם יש לו או אין לו חברה. מאחלת לך המון
ומקווה שילך לך איתו.

BaBy LiS

New member
איממ

מזמן לא ריאנו ואתך פההה קיצר.. איממ.. תנסי לגלות אתזה בעזרת שיחה או משו.. בידיוק כמו ששושי אמרה =] מוואה בהצלחה

אוי אני חולה עליכם!!!

אתם כל כך חמודים... תודה על העצות!!.... דרוש מותק.. באמת המון זמן לא דיברנו אני בסדר גמור.. מאוד עסוקה ובקושי בבית... מה איתך? לגביי העצה שלך.. אין לי את מי לשאול כי רק אני מדברת איתו...והוא לא בבצפר שלי שיש לנו חברים משותפים (הוא בן 22) שושי... רעיון טוב לשאול אותו מה הוא עשה בסופה"ש וגם פעם הבא שאני אראה אותו זה יהייה יום ראשון א זה מתאים... ונראה... אם הוא יגיד משהו על חברה אז מן הסתם יש לו ובטח אם הוא לא יגיד אז אולי אין לו (אני לא הבנאדם שיגיד את מה שאמרת) ליסה חמודה... מה שלומך? באמת אני כבר בקושי כותבת ומגיבה פה כי אני בקושי בבית... יוצאת בשבע בבוקר חוזרת בשש בערב וישר למיטה.. עכשיו סופה"ש אז אני יכולה... ותודה לכל השאר על ה"בהצלחות".... לאב יו אול.. ואם לעוד מישהו יש רעיון אני אשמך לשמוע :)

BaBy LiS

New member
חחח מאמיי

מה את עושה?! לומדת?!?!.. טופפ בהצלחה לך חמודעע ו...איממ.. מה עם הסגול בשיער?!!? אהבתי.. בלעע גמנ יאוצה...

לא לומדת...

עובדת... קייטנה... ואחריה יהייה לי טיול של שלושה ימים ואחרי קורס של שבוע ואז עוד קייטנה של שבוע... כל זה בחופש... ובין לבין יש לי עבודות לסיים...(לבצפר) הסגול כבר מזמן הלך... אני גם רוצה שוב.. אבל אולי לא סגול.. אולי צבע אחר.. יש רעיונות?

sh53

New member
../images/Emo35.gif שאלה ../images/Emo35.gif

בואו נעבור צעד אחד קדימה בהודעה של סיון ונחשוב חיובי - הלך לה עם הבחור. סיון רוצה לעשות משהו מיוחד בשיער. לשאול את דעתו של הבחור או לא? להתייעץ איתו בכלל או שזה פותח פתח (אפילו קטן) לכך שהיא אח"כ תשאל אותו בעוד משהו ועוד משהו, ואולי אח"כ היא כבר לא תעשה משהו בלי שהיא תשאל אותו? איך יודעים אם בחור נותן עצה/קובע לנו מה לעשות עם השיער?

לשאול אותו לעצתו....

ז"א לשאול וגם להבהיר שמה שהוא אומר לא בהכרח יהייה... ואף אחד לא קובע בשבילי... תמיד דברים שאומרים לנו צריך לראות בגדר עצה (אלא אם כן הם הבוסים שלך ואז...)

BaBy LiS

New member
איממ

אפשר אדום \ כחול אור ירוק רולזז יו את ממש עמוסה בחופש הזה..!!

כן.. באמת עמוסה...

כמו כל חופש גדול.... תמיד אני מעמיסה על עצמי מלא דברים.. אבל זה כיף לי ואני אוהבת את זה אז זה בסדר.... כחול וירוק לא בא לי ואדום גבר היה לי... מה דעתך על ורוד?

למעלה