חבר'ה עזרה

haimgl

New member
חבר'ה עזרה

אני תלמיד בכתה י"ב ויש לי להגיש עבודה על פרסום ויש לי 2 בקשות: 1)מה יותר "תופס" - פרסום בעיתון או בטלויזיה? ואיזה מחקר על זה אם יש. 2)אם אפשר אז מחקרים (לא חייב משהו כל כך רציני, אני כולה בתיכון...) בנוגע להשפעות של פרסום. תודה רבה.

גת וייס

New member
תשובות

1) מאוד תלוי במוצר אותו מפרסמים. יש מוצרים/שירותים שהפרסום בעיתון יהיה הרבה יותר אפקטיבי עבורם. למשל: נניח שיש לי חנות בפתח תקווה. הרבה יותר יעיל עבורי יהיה לפרסם במקומון של פ"ת מאשר להשקיע בפרסום כלל ארצי. לעומת זאת, יש מוצרים שהחשיפה הרחבה שנותנת הטלוויזיה תתרום להם יותר. למשל: רשתות אופנה, מוצרי מזון וכו'. גם הם בדרך כלל ישלבו בין פרסום בטלויזיה לפרסום בעיתונות. התשובה הזו היא ממש על קצה המזלג. יש עוד המון מה להגיד על הנושא הזה וכמובן שיש חריגים לכאן ולכאן. 2) חיפוש קצר בגוגל יפתור לך את הבעיה. רצ"ב בתחתית ההודעה לינק לדוגמא שמצאתי בדף הראשון של החיפוש. אני בטוחה שתוכל למצוא בלי בעיה עוד הרבה מחקרים כאלה... בהצלחה.

C o s m i C

New member
זה יעזור?

אני בי"א ועשיתי יחידה בתקשורת השנה כחלק ממגמת קולנוע. מה יותר "תופס" זו שאלה קשה. אני יכולה לתת לך את היתרונות והחסרונות של פרסום בעיתון ופרסום בטלוויזיה. אם אתה חושב שזה יעזור תשלח לי הודעה פרטית או תענה כאן בפורום ואני אפרט לך.

chen7

New member
1)תלוי מי קהל היעד שלך? תגדיר קודם

כל למי אתה רוצה למכור, אחר כך תחשוב איך . 2)יש מאגרים שמצויים בהם עבודות MA דוקטורט וסתם מאמרים... הבעייה שהגישה אליהם קשה.. הכל תלוי כמה אתה רוצה להשקיע ... ALEF. הנרייטה סאלד... יש לך אתרים על מאמרים מקצועיים כמו סיינס דירקט וכולה.. אני ממליץ לך פשוט לחפש מאמרים פשוטים ולא מאמרים - כנס לאייס...

למעלה