גווני הרשע
אכן, במוד"מ נאסר על מכשפים שימוש בחרבות. בד"כ ילחמו במקל קפא"פ (קרב פנים אל פנים), פגיון או קלע. בהרבה מאוד מקרים יהיה עדיף להילחם פיסית מאשר "לבזבז" לחשים. בחרת דמות מעניינת. אני עצמי מוצא שהמשחק בדמויות מרושעות אינו פשוט כלל ועיקר ואני מתקשה לשחק דמות הדואגת אך ורק לצרכיה שלה תוך דריכה אדישה על צרכיהם של אחרים, מה שמאפיין בד"כ דמויות הנוטות לרשע ניטראלי או רשע סדרי. ההבדל ביניהן הוא שלרשע סדרי יש הרבה יותר אמונה במערכות חוקים והיררכיה, וכיצד ניתן לנצל אותן לטובתו האישית. דמות הנוטה לרשע סדרי - תמיד תשאף לעמדת כח ולהנהגה (או הנהגה עקיפה בעזרת Puppet). דמות מרושעת ניטראלית תהיה אנוכית, אך תחסר את האמביציה של הרשע הסדרי - תכונה טובה להרפתקן שקשה לו לדבוק באותה מערכת שלטון כשהוא נע ונד בעולם, אולם גם דמות מרושעת סדרית תוכל לצאת להרפתקאות מתוקף תפקידה ולצורך צבירת עוד כח כדי להשיג את המטרה הגדולה. דמות מרושעות תוהו - זה כבר משהו אחר לחלוטין... מעבר לדאגה לפרט, קיים בדמויות אלה דחף הרסני לגרום סבל ליצורים אחרים. לא מתוך נקמנות ולא מתוך כעס אלא מתוך הנאה. תשובה אופיינית מצדו של רשע תוהו לשאלה - למה? תהיה: ´כי אני יכול´. אני מאחל לך משחק מהנה בכל אופן, אף כי לדעתי יותר נוח ומהנה לשחק דמויות הנוטות לטוב או לניטראלי.