חבר'ה עזרה קטנה .....

eranle25

New member
חבר'ה עזרה קטנה .....

מישהו מכיר/יש לו פלאגין עבור winamp שאיתו ניתן לשמוע שידורי רדיו מהאינטרנט ? כלומר אני רוצה שהוא יוכל לנגן בוינאמפ שידורים של גל"צ , רדיו דרום וכאלה. הבעיה שהוינדוס מדיה פלייר נפתח ישר לגבי התחנות האלה ואני לא רוצה דרך מדיה פלייר לשמוע(יש לי איתו בעיות..) אז ניסיתי שבברירת המחדל הוא לא יטפל בקבצים מסוימים ו winamp כן , וזה לא עזר. חיפשתי באתר של וינאמפ לא מצאתי משהו בשביל זה (אולי לא חיפשתי טוב...) למישהו יש כזה פלאגין? כל עזרה תתקבל בברכה...

orberman

New member
...

ץחפש טוב באתר של ווינאמפ או שאולי תמחוק את המדיהפלייר

eranle25

New member
אי אפשר למחוק את המדיה פלייר...

זה מובנה במערכת ההפעלה...מאז וינדוס 2000 זה ככה. אולי יש אפשרות להסיר את זה בדרך מסוימת מבלי לפגוע במערכת ההפעלה אבל אין לי כוח להתעסק עם זה.

orberman

New member
...

אולי תמחוק אז את כל התיקייה C:\Program Files\Windows Media Player ...

eranle25

New member
לא לא ....

אתה לא יכול למחוק סתם ככה איך שמתחשק לך ידני משהו שמובנה במערכת הפעלה...לתוכנה יש חלקים שנמצאים גם ב system לדעתי וכו'...לא משנה זה גם לא רלוונטי , כי גם אם נניח אני מסיר בהצלחה....אני רוצה עדין שהוא ינגן לי דרך הוינאמפ ! ויש קבצים שוינאמפ לא מסוגל לטפל בהם....אז אולי יש פלאגין מיוחד בשבילו שיכול לעזור לו לנגן שידורי אינטרנט מסוימים.

orberman

New member
...

אז תחפש טוב באתר של ווינאמפ או שתשיג לי את גליה ואני כבר ימצא לך ת'פלאג

Spiritus

New member
לא....

תפעיל את הוינאמפ. תלחץ: Ctrl+Alt+L ותכניס את הכתובת של הרדיו.

orberman

New member
אה וואלה

ואם זה לא עובד לך המקשים אז תפתח את החלון של הפלייליסט ויש לך בצד למטה להוסיף קישור URL ואם אין לך את הכתובת אז תלך נגיד לאתר של לא יודע איזה ויש שמע לשמוע את הרדיו אז תלך למקור ויהיה איפשהו את הכתובת

eranle25

New member
לא ........

נו מה אני לא טמבל חח.....אתה חושב שלא ניסיתי את זה ? זה לא עובד לכל תחנות הרדיו....אלא אם כן רק אצלי זה לא עובד...תנסה להכניס את הכתובת של רדיו דרום....ותגיד לי אם אתה מצליח... גם רשמתי בהודעה הראשונה שניסיתי את כל זה וזה לא עבד.

Spiritus

New member
צודק

רדיו דרום כמו רדיו חיפה ועוד כמה שבדקתי משתמשים בהתקן ActiveX שנתמך ע"י מדיה פלייר ולא ע"י וינאמפ. נבדוק מחר מה אפשר לעשות... יאאאאלהה ורטיגו..

למעלה