חבר'ה: עזרה בבקשה...

חבר'ה: עזרה בבקשה...

א. מה זה "כאבסה" (מקווה שרשמתי זאת נכון)? ב. היכן ניתן להשיג את זה? אודה לתשובה דרך המסרים ולא בפורום - אם אפשר. בתודה רבה מראש וברכה -יובל.

thorondor

New member
קאבאסה זו תיבת התהודה של הברימבאו.

זו הדלעת המיובשת שמרכיבים על הברימבאו. בלעדיה הבירמבאו לא יכול היה לנגן.

thorondor

New member
זה לא בא עם הבירימבאו?

לא ידעתי שאפשר לקנות בירימבאו בלי קאבאסה, ואם אפשר, אז למה? זה כמו לקנות גיטרה בלי מיתרים.

אז יש לי הפתעה בשבילך ../images/Emo168.gif

גיטרה קונים בלי מיתרים. כל נגן גיטרה שוזר מיתרים שונים: תלוי מה אתה מנגן (ג'ז, קלאסי וכד'), באיזו רמה אתה וכמה כסף אתה מוכן להשקיע במיתרים - שהם ציוד מתכלה. עד כאן 60 שניות על גיטרה, ולענייננו: יש איזו דודה נחמדה שרוצה לקנות לקרוב משפחה צעיר שלה את הכלי הנ"ל
וסביר להניח שהיא מתכוונת לכל הכלי ולא רק לתיבת התהודה. לפיכך אם אופנה להיכן שניתן לרכוש את הנ"ל, יהיה זה אדיב ומקצועני מצידכם. בברכה - יובל.

PernaLonga

New member
ממממ בדרך כלל זה בא אם הברימבאו

אבל אתה יכול לחפש עץ דלעת ולייבש אחת... ככה חברה שלי מהקבוצה עשתה.... היה לה עץ דלעת(במיוחד בשביל זה) והיא יבשה איזה חמישים מדיות... משהו מטורף... אבל כדאי לכם להיות ממש זהירים כי הם מאוד שבירות...

jennie 00

New member
אז ככה...

אני רואה שענו לך מה זה "כאבסה" וכמו שאמרו זה בד"כ בא ביחד עם הבירמבאו ואם לא אז אז אני זוכרת שיש מקום שמוכרים גם בנפרד...

Ze Colmeia

New member
אוקי...

זהו לא יכול שלא להתערב עוד...כן אתה יכול לקנות את הקבאסה לבד, כנס לקפואירה שופ או לכל אתר קפואירה עם מכירות בטוח תמצא משהו. ואבל אם אין לך את המקל (הברימבה) והקאשישי אז מה שווה הקאבאסה
קיצר שים לב לשירשור מתחתינו יש מישהו שמעוניין למכור את הבירמבאו שלו... ןלגבי הגיטרה, כן קונים גיטרה עם מיתרים, איפה בדיוק מוכרים גיטרות ללא מיתרים
זה כמו שאני אמכור לך אוטו בלי חלונות....או כדי שההשוואה תיהי יותר מדיוקת אז בלי מנוע. קיצר כן מוכרים גיטרות עם מיתרים.

למעלה