חברה סקר --------------------------

סניפטר

New member
חברה סקר --------------------------

מה היה השיא שלכם : 1. בהקפצת טקילה 2. בשתיית בירה 3. בשתיית פלימינג למבורגיני בערב אחד . אז קדימה לא להתבייש אני וטקילה השיא = 35 בערב כמובן שאני לא זוכר הכל מאותו ערב אבל החברה מאשרים .

AmiTRoTeM

New member
טקילה 23-24 משהו כזה, בירה התחלתי

לאהוב רק בשנה האחרונה אז השיא בערב זה ליטר וחצי ולמבורגיני בחיים לא טעמתי,

MidNight Flame

New member
ניסיוני הרע באלכוהול...

מסתכם רק בטקילה אז 3/4 בקבוק "טאקו טאקו" שבקושי אפשר לקרוא לזה טקילה

MEIMIS

New member
תשובה...;

16 טקילה + ספרייט 2 ליטר בירה 1 פליימינג למבורגיני

MEIMIS

New member
כן...

ואחרי זה לא שתיתי כלום יותר כאילו לא שתיתי בצורה של השתכרות

screwdelulu

New member
בחייכם!

חבר שלי שהוא בחור גדול מאוד הקפיץ 13 טקילות (זולות כמובן) והוא היה נורא נורא שיכור. אתם באים ואומרים ש2 ליטר בירה, 16 הקפצות ופליימינג למבורגיני לא הרג אותכם (?!?!?!?). לא קונה... ורק כדי לוודא - דיברתם על הקפצות של דאבל שוט, נכון?...

MEIMIS

New member
כן....

בערב אחד... ההודעה הראשונה שכתבתי בפורום הייתה על זה... ולמה זה לא שיכר אותי...

המממ.....

1. אני לא מקפיץ טקילה
אבל שתיתי כמעט בקבוק שלם (חוץ משתי מנות אני שתיתי הכל) של קוארבו אנייחו בערב אחד. ת ע נ ו ג. 2. בירה -- 2.5 ליטר, גולדסטאר מהחבית, רגילה מהצבא, מנקיז באילת. ת ע נ ו ג. 3. אחד, וזה גם היה מיותר

Crazy_Bitch

New member
ספר השיאים של סניפטר

אפשר להרשם? טוב אני לא יודעת מה מזה הקפצתי ומה שתיתי מהבקבוק- אבל זה היה בקבוק שלם של טקילה ועוד קצת... משהו כמו שני ליטר של בירה אוסטרית, לא זוכרת את השם. פלמינג למבורגיני? אחד... וגם זה בטעות!!

Crazy_Bitch

New member
אני רחוקה מלהיות בסדר...

אבל אם אתה מתעקש- אני מוכנה לנסות להיות.. אני פשוט לא שותה דברים כאלה! נורא מיותר! ובכלל, סמבוקה זה נחמד- אבל למה צריך לשים אניס בכל דבר?? פעם וחצי הספיקה לי.

Mnementh

New member
בערך 3 ליטר

של טקילה, תפוזים וגרנדין ביחד (יעני סן רייז בסטייל שלי בבקבוקי ליטר וחצי קולה, הרוב טקילה). מאז ריח של תפוזים של פריגת עושה לי קצת רע...

Mnementh

New member
גם הטקילה...

אבל ב"יום יום" זה התפוזים שמזכירים לי את זה לפעמים... זה כמעט הרג אותי דוגרי.

kuzi

New member
עזבו הכל

אבסיינט 4 סמבוקה 4 1 ליטר מרפיס 1 שחור בעניים ואפילו לא קמתי עם הנגאוובר

למעלה