חברה...סליחה שזה....

Sודית

New member
חברה...סליחה שזה....

באמצע של הלילה...מתה על השעות האלה. אבל כשנרשמתי למועדון שלכם, שכחתי... לשאול כמה דברים חשובים. באיזה שעה אתם סוגרים את המילים?? ומתי אתם מתעוררים ומגיעים?? יש הפסקות קפה וכאלה? אפשר לעשות מנוי? מרוב ת´להבות שכחתי לשאול. סודית מפריעה בחצות

viviti

New member
השעות הקטנות של הלילה......

הן השעות היפות באמת..... מישהו אמר את זה פעם..... הכל מסביב שקט...... המילים יותר יפות בחושך...... אני אוהבת את הלילות.... מצליחה לעבוד יותר בלילות... ... ותגידי..... הפסקות קפה... את מתכוונת לרגעים שבהם לא שותים קפה

Sודית

New member
אני מתכוונת ל../images/Emo120.gif ש...ליד...../images/Emo3.gif

ולזו שלפני ולזו שאחרי... הכי חשוב הקפה... אגב, זו אני שאמרתי את זה פעם. אני אומרת את זה כל פעם.... סודית...חולה על השעות האלה

ירקרק

New member
המממממ.....

זה אומר ש... תמיד אוכל להתקשר אלייך בשעה כזו? סתם סתם סתם... אני לא מתכונן לחייג רק אם באמת אהיה למעט חלב לקפה.

ירקרק

New member
אופס.... טעות!

זה היה אמור להיות אחרי ההודעה של ויויתי מתנצל

viviti

New member
תמיד אפשר לחייג........

במיוחד בשעות האלו..... כל שאר דרי הבית ישנים... הילדים (אם הם פה) החתולה והגורים שלה..... ואפילו הכלב... לא מפריעים לאיש תרשום: 9999998

ירקרק

New member
שעה של הנאה!

כן כן אמצע הלילה... ואנחנו כולנו כאן...! למישהי בא לצאת להפסקת קפה? ירקרק בשידור חי מה"אינטרנט-קפה"

Sודית

New member
וכי למה לצאת???

אפשר להכנס להפסקת קפה??? למה תמיד יוצאים?? אני לא מבינה. סודית יוצאת למטבח...שמה מים לקפה.

ירקרק

New member
אוף..... הכל צריך להסביר לה

כי מאוד קשה לשתות קפה במצב מאוזן! כי מאוד קשה לשתות קפה במצב פרקדן!! עכשיו ברור לך?! ומאון לאון... מה את כן מסוגלת לעשות במצבים דלעייל? ירקרק מתכנן לו את המשך הלילה

אש לי

New member
המשך נעים לכם....הולכת לישון.

אורמור תתחדשי סודית קחי לך חיבוק שיט מי עוד היה שם? VIVIT? מה מה מה איתה באמת? ומה שלום ענת? גם סוס שחור בסביבה לא? יאללה ירקרק....לילה קסום גם לך. הייתי פה.

Sודית

New member
מי זה...לה? טרלה...לה...

אני צריכה לדעת שאתה כרגע מאוזן??? אני למשל לא מצליחה להקליד בפרקדן... עכשיו הרבה פחות ברור לי...סיבכת אותי. מה אני מסוגלת אומר לך ב...שששששששש קרב הלום חמד...זה לא עבור כולם... זה רק לאלה במאוזן או בפרקדן. סודית מבלבלת ת´מוח

viviti

New member
למה אינטרנט קפה?

תבוא פה יש פה מספיק מחשבים לכולם (כמעט
)

Sודית

New member
ויויט....מה זה???

גם אינרנט נהיה כמו קפה??? מה זה הנטול הזה??? הוא לבוש בדרך כלל??? איזה חידושים...לא ידעתי בכלל. סודית נטולת עייפות

viviti

New member
היית במטבח ולא עזרת לי עם העוגה?

סיימתי עכשיו להכין עוגת יומולדת בצורה של מכונת מסטיקים..... העוגה כבר נחה לה במקרר....... אני נחה פה לפני שאלך לנוח במיטה

viviti

New member
לבן שלי.........

הוא חגג ב 1 באפריל 8 שנים...... אבל, מכיוון שהיתה חופשה...... בכיתה חוגגים מחר. למה מסטיקים? הוראה מגבוה...... ככה רצה. מה זה לנוח? זה לאגור כח לפעולה הבאה....... לדוגמא: שטפתי כוס. נחתי שעה. שטפתי עוד צלחת.... הלכתי לשלוח הודעה לירקרק ..... נחתי...... וחוזר חלילה.. תגיד....... הירוק קשור לחייזרים?

למעלה