special0ne
New member
האנסטיקטים שלי אומרים שאתה צודק אבל הראש לא .
היי
תודה על ההתיחסות, אני אשמח אם תסביר ותעמיק את התשובה ... למה זה אסור, אם זה אסור אז מה מומלץ\ צריך ... אני אתחיל ואומר שאני מנסה להקנות לחברה שלי ביטחון ולכן אני לא מחזיר אני רק מתחמק, או תופס אותה ככה שהיא לא תוכל להכות יותר אבל בדרך כלל זה מביא אותה שעוד יותר אגרסביות... בכל מקרה למה לפעמים אני חושב שאולי אני כן צריך להכות בצורה ברורה וכואבת בחזרה ... 1) אני אתחיל ואומר שזה עזר לי עם אבא שלי הפעם האחרונה שקיבלתי מכות מאבא שלי היתה בגיל 16 כשהיכיתי אותו עד שהוא היה על הריצפה... במבט לאחור אני שמח על היצר החייתי שהתפרץ שם והוא יצר גבולות מאוד ברורים 2) לחברה שלי יש אישיות מתעללת, אני באמת מאמין שחברה שלי לא בוחרת לעשות את זה היא כלואה בתוך הזעם שלה, היא בוחרת איך להוציא את האגרסיות. 3) היא לא מכה את הקיר, היא לא צועקת לשמיים, היא מזהה (בצורה גאונית לפעמים) את הדברים שיעשו לי נזק גופני, פיזי ומתעללת בהם. אז מה אם כל פעם שהיא תכה אותי אני אגרום לה נזק, פעם ראשונה, פעם שניה ... אני תוהה אם היא לא תבין שפעם שלישית היא צריכה להוציא את הזעם על משהו אחר אחרת היא תפגע...(קצת כמו שעשינו עכשיו בדרום כשחושבים על זה)
היי