אם זה 28 אני באה!
ש שירן קן יבנה New member 21/3/07 #55 ../images/Emo220.gif../images/Emo45.gif ואיי אני לא אח שלך.. אני אחות שלך(אם כבר)
R R o t m a New member 21/3/07 #60 זהו.. מי אמר שהוא גם יהיה שם על היום הראשון שהוא יוצא? בסוף הוא עדיין לא יגיע ואנחנו סתם נתבאס.. בואו ב4.4 שבטוח יהיה שם יאללה? D:
זהו.. מי אמר שהוא גם יהיה שם על היום הראשון שהוא יוצא? בסוף הוא עדיין לא יגיע ואנחנו סתם נתבאס.. בואו ב4.4 שבטוח יהיה שם יאללה? D:
L l i s H A New member 21/3/07 #61 תקשיבו זה לא קשור רק לאלבום... מעבר לזה גם זה התאריך שהכי נוח לכולם ב4.4 יש מפגש ישרא ולא זוכרת מי אמר פה שאם נעשה מפגש יחד עם ישרא נתפצל-וצדק. אם ממש לא נוח לכן ב-28 או שתתפשרו ולא תבואו[וחבל שלא] או שתמצאו תאריך אחר שנוח לכולם.
תקשיבו זה לא קשור רק לאלבום... מעבר לזה גם זה התאריך שהכי נוח לכולם ב4.4 יש מפגש ישרא ולא זוכרת מי אמר פה שאם נעשה מפגש יחד עם ישרא נתפצל-וצדק. אם ממש לא נוח לכן ב-28 או שתתפשרו ולא תבואו[וחבל שלא] או שתמצאו תאריך אחר שנוח לכולם.
N NA BoldAs Love New member 21/3/07 #62 אחויות תמיד התאריך לא יתאים לכלאחד. אל תשתגעו עם זה יותר מידי תתמצאו אחד שמתאים לרוב.
L l i s H A New member 21/3/07 #67 זה בדיוק מה שאמרתי לדורין היום. תעשו לי טובה היה 28 ושישאר גם ככה.
ק קנפי תעשי לי ילדים New member 21/3/07 #66 אנחנו במילא נתפצל וחצי מהאנש\ים פה רוצים ללכת למפגש ישרא.. אז נחסוך!
ל ליעתע New member 22/3/07 #70 28 כבר קבענו וזהו למרות שבסוף יוצא שאולי אנלא אבוא כי ההורים שלי דפוקים >< אבל אני ממש אשתדל, ואם אני באה זה רק בתאריך הזה. אני אשתוק עכשיו|:
28 כבר קבענו וזהו למרות שבסוף יוצא שאולי אנלא אבוא כי ההורים שלי דפוקים >< אבל אני ממש אשתדל, ואם אני באה זה רק בתאריך הזה. אני אשתוק עכשיו|: