חבר'ה- משחק חדש..:)

trinity triple

New member
חבר'ה- משחק חדש..:)

אז ככה, כל אדם הוא קבוצה לעצמו..
הכללים הם ככה-
תנו לי כמה שיותר שירים שבכותרתם, או בשירים עצמם יש מוטיב מים. כלומר ים, אגם, נהר, מעיין, נחל וכו' וכו'.
שיר בלי מבצע - נפסל אוטומטית.
אם המילה עצמה לא מופיעה בכותרת השיר- אני מבקשת ציטוט מדויק מתוך השיר, עם המילה.
מותר גם בעברית וגם באנגלית
יש לכם, כרגיל, עד שההודעה מפסיקה לקפוץ.. זהו, אני יודעת שאני כולי נוקשה..חוקים ועניינים.. מה אני אעשה? פאוור טריפ..
ו.. למנצח.. לא יודעת..
הפתעה..:) זהו, בהצלחה, ולעבודה..:)

Chandler Rulz

New member
אני רוצה ראשון!!

: Milc Inc - Walk On Water TLC - Waterfalls Avril Lavigne - Two Rivers Justin Timberlake - Cry Me A River A1 - Walk In The Rain Garbage - Only Happy When It Rains The Weather Girls - It's Raining Men Train - Drops Of Jupiter (טיפות, מקווה שזה נחשב..) הגבעתרון - ים השיבולים טיפקס - גשם של פקקים עברי לידר - גשם אחרון מוניקה סקס - גשם חזק מוקי די - האדמה בוכה (דמעות..) עופרה חזה - לאורך הים הגשש החיוור - מים לדויד המלך ציטוטים: Santana - Smooth ("And it's just like an ocean, under the moon") איפה הילד ואיגי וקסמן - רק בשביל לקבל חיבוק ("היא עומדת ובוהה, בגשם האטלנטי", "הגשם ממשיך ולא איכפת לו מכלום" שפויות זמנית - הקיץ האחרון ("עם הגשם הראשון אני אעלם") טוב, נמאס לי..

תוספתא....

=) 1. עיברי לידר- על קו המים 2.mariah carey- i can make it through the rain זהו לבנתיים...

טלברק6

New member
הוספות...

טוב זה באמת לא פייר אבל פשוט אין לי כח לרשום את מה שהוא רשם אז ני רק אוסיף ל שירים שרשם הבחור הנחמד שמעלי Elkie Brooks - Sunshine After the Rain Paul Simon and Garfunkle - Bridge Over Troubled Waters Counting Crows - Rain King Billie Myers - Kiss the Rain Bob Dylan - A Hard Rain´s Gonna Fall( או בביצוע של אביב גפן גשם כבד הולך ליפול) Blind Melon - No Rain 98 Degrees - You´re My Sunshine after the Rain Guns & roses-november rain Phil Collins - I Wish It Would Rain Down. (Travis) Why does it always rain on me טוב זה מתחיל כבר לעצבן חחח ועוד לא התחלתי את העברית בכלל נסתפק בזה

אתנה34

New member
ולבינתיים.......

1. כל החברים מהמסע מים אל ים - שלמה ארצי 2. תחת שמי ים התיכון - שלמה ארצי 3. שוטי שוטי ספינתי " המים כחולים המים צלולים אצות מטיילות" - שלמה ארצי 4. הגשם מתופף - אריק איינשטיין 5. בשיבחי הסמבה "סמבה היא כמו שפת הים גלים גלים" - אריק איינשטיין 6. אולי צריך לתת לזה עוד זמן "הגשמים גם הם בסדר יורדים הם בעתם" - אריק איינשטיין 7. יד אחת עושה את זה " את השמש והים העצים והדגים" - אריק איינשטין 8. תל אביב גדות הירקון 1983 "רגלים לא במים" "הנחל הזה ראה ימים יפים" אריק איינשטין 9. הימים הארוכים העצובים "איך הגשם שוב דופק לו על הגג" אריק איינשטיין 10. תף בודד "הנהרות היו שקטים" - אריק איינשטין 11. יושב בסן פרנציסקו " יושב בסן פרנציסקו על המים" - אריק איינשטין 12. תל אביב גדות הירקון 1950 " ששותה לרוויה את המים" - אריק איינשטיין 13. עתים " כל כך הרבה ימים יש בעולם אז תגיד באיזה ים לשחות" אריק איינשטין 14. בית הערבה " אני זוכר את ים המלח שם המים הכבדים גלים בלחשם" אריק איינשטין 15. סע לאט " הגשם שוב נהיה כבד ולא ראוים ממטר" אריק איינשטין 16. אשת האיכר "ולא שמע טיפות של גשם בחלון" שלום חנוך 17. כמו בסרט " גשם מקומי ממשיך לרדת בינתיים" יהודית רביץ 18. וידוי " ליל הסתיו ושפתי הלחות מני גשם" יהודית רביץ 19. מילה טובה "אפילו בשרב הכי כבד ידעתי שהגשם עוד ירד" יהודית רביץ 20. אופליה " אך יחד עם הזר נפלה אל מי הנחל" יהודית רביץ 21. על החוף " על חוף הים על קו קשתות הקצף הנרשם" יהודית רביץ 22. בוא לים - להקת חיל הים 23. המלח שלי " לבבי אליו כמו ים פתוח משלח את גליו" להקת חיל הים 24. קרנבל בנחל - להקת הנחל 25. אנשי הדממה " אנחנו יורדים אל מתחת למים" - להקת חיל הים 26. חורשת האקליפטוס " וריח המלוח על המים" - צוות הווי הנחל 27. חופים "חופים הם לפעמים געגועים לנחל" צוות הווי הנחל 28. גשם בוא - להקת הנחל 29. חסקה " הים יפה הבוקר הים הוא די שקט" - להקת חיל הים 30. חגיגת אביב "בחרמון זורם לו פלג בחצי הליל" - שוקולד מנטה מסטיק 31. רחל של כנרת "טבל השחר במימי כנרת" יפה ירקוני 32. תפוח זהב , אולי עוד ירד הגשם בתוך פרדס ירוק" שלישת גשר הירקון 33. שושנה שושנה " היה ים סוער התורן חרק" יפה ירקוני 34. רותי " לי כל גל נושא מזכרת מן הבית מן החוף" - הציזבטרון 35. שקיעה נוגה "שקיעה נוגה הים אובד בערפל" גידי גוב 36. בלדה על מעין וים - יהורם גאון 37. הוא לא ידע את שמה " הרוח מן הים את השיחים ליטף" יהורם גאון 38. אגן הים התיכון - יהורם גאון 39. שושן פרא "ביום השלישי על שפת הנהר שושנים ונשיקה ויותר לא אזכור" סי היימן 40. מן הים - שלווה ברטי 41. קול הים - שלווה ברטי 42. בלעדיך "כמו ים ללא גלים אני כאן בלעדך" שלווה ברטי 43. בת הדייג "בת הדייג ירדה אל המים אור וזהב שערה" שלווה ברטי 44. יש מקןם "שם מעבר לים יש בשבילי מקום" שלווה ברטי 45. קול אורלוגין "עדי סיפון הים עלה תורן ניפץ בגל סוער" אילנית 46. אין מקום בחוף - אילנית 47. שובי לים - אילנה אביטל 48. שיר בגשם - ריטה 49. שיא אהובת הספן " הרוח שוב שולחת הודעה לים" ריטה 50. שמש לים שוקעת - מיכל טל 51. אל המעיין - אסתר עופרים 52. פזמון ליקינטון "ואומרת הלבנה לעננים תנו טיפה ועוד טיפונת" אסתר עופרים 53. מטריה בשניים "שנינו מדלגים על כל השלוליות עיר בגשם" להקת הנחל 54. בלדה על השער הארוך והשער הקצר "הגשם יורד בוא הביתה מהר" הדודאים 55. מעין אחרית הימים - דודו אלהרר 56. גשם בעיתו - רותי נבון 57. ציפור הגשם - להקת פיקוד הצפון 58. הנהר - אילן ואילנית 59. אל בורות המים - הגבעטרון 60. מים מפי הבאר - חוה אלברשטיין

אוףףף אין לי כוח לרשימות ארוכות ואנ

י יודעת שאני אפסיד כי יש טובים ממני...אבל סתם משהו שעולה לי לראש": singing in the rain-frank sinetra ובערך כל שיר של משינה...

למעלה