חבר'ה!! "מישהו פעם" יצא!

אני חייבת להודות

שאני מופתעת לטובה

בהתחלה, כשאמרו שהאנשים שמצטלמים עושים "שפתיים" למילים, נורא חששתי שזה יראה לא טוב, שממש ירגישו שמי שמצולם לא באמת שר.
יצא הרבה יותר מטוב! כל הכבוד לכל מי שהצטלם והתאמץ וגם לצוות שהדריך את המצולמים!

אז מי כבר שמע את השיר ברדיו? בגלגלצ דווקא בחרו לשים "בתי קפה" היום...

avivs

New member
תלוי איך מסתכלים על זה...

מבחינת שיר של עברי, מדובר בשיר נחמד ונעים לאוזן. אין כאן שום דבר מקורי, ואם כבר - הוא די חוזר על עצמו. בתור עוד שיר של עברי, סבבה. אבל בתור סינגל ראשון אחרי ארבע שנים? נפילה.
מצטער, אבל זה לא להיט, וזה לא מה שיחזיר אותו לפסגה. הוא היה צריך לצאת עם שיר הרבה יותר מרשים, ואני בטוח שיש כאלה באלבום שלו.

והקליפ? נדוש. לא מקורי בשיט ובאמת שלא מרגש. מה שכן - דרך נחמדה לחסוך בעלויות.

כן, אני ביקורתי. עם כל אהבתי לעברי, אני לא מסתכל על המוזיקה שלו בצורה עיוורת. זה לא שיר שעומד בשורה אחת עם השירים הגדולים שלו, ובתור סינגל ראשון זה פשוט לא עובד.

כנראה שבאמת תלוי

למען האמת היו לי צפיות די נמוכות מהקליפ כשהבנתי מה הולך להיות בו. כבר ראיתי קליפים עם רעיון דומה וביצוע גרוע יותר בהרבה. חששתי שגם הקליפ הזה הולך להיראות ככה אבל הופתעתי, לדעתי יצא הרבה יותר טוב ממה שיכול היה לצאת. מרגש או לא? גם זה תלוי בצופה, לא הזלתי דמעות אבל אני חושבת שיש לו מסר והמסר עבר אלי בתור צופה.

אני לא חושבת שיש פה הסתכלות עיוורת (והתגובות שבאו אחריך יכולות להעיד על זה), אני חושבת שדווקא קהל שהולך עם אומן הרבה שנים הוא מבקר טוב כי הוא אומר מה הוא חושב ומה הוא אוהב או לא אוהב לא מרצון להכפיש אלא מתוך "בקורת בונה"

dror2009

New member
אז ככה...

אני חושב שזה שיר מדהים ומרגש בטרוף.וציפתי לקליפ מרגש עוד יותר והתאכזבתי, הקליפ לא משהו בכלל, לא מרגש, אין בו תוכן כל כך, ויש עוד דברים בעייתים אבל אני לא אפרט.בקיצר שיהיה לעברי בהצלחה.ואל תשכחי להצביע TYP במצעד של גלגלצ הם עדיין לא נכנסו אז עשו מאמץ קטן והצביעו.

didi2510

New member
אני חושבת..

שהשיר אחד המרגשים והיפים והוא יכול להגיע אפילו למעמד של זכיתי לאהוב (לדעתי יותר יפה מ'זכיתי') אם לא יותר.
לגבי הקליפ שנוי במחלוקת, לא עפתי עליו, חמוד, הזכיר קצת את הרעיון מאחורי הקליפ של כריסטינה אגילרה בזמנו-ביוטיפול.
רעיון יפה אבל פחות אהבתי שהאנשים בקליפ היו נטולי רגש ב'שירה' שלהם. (למרות שיכול להיות שעומד מאחורי זה רעיון לסיבה שזה ככה).

אבל עזבו את הקליפ, השיר מדהים!

אוצצ

עשה אותי עצובה לחלוטין.
למה הוא לא דבק בהחלטה אחת :) ולספר לנו מה טוב עבורנו וזהו ?
זה נוראי- רגע אחד ציניות מוחלטת לאהבה שאתה לא שלם איתה
מצד שני " ונשארתי ריקה, משותקת מפחד, שיהיה לי רק טוב ורק הוא הבפנים .. "
:\.

ליהי 24

New member
אני חושבת ...

שהשיר והקליפ מדברים על אהבה בין אנשים שונים ומשונים ואהבה ללא שוני . שכל אהבה היא אהבה טובה ...

ככה אני חושבת לפי האנשים שמופיעים בקליפ ...

didi2510

New member
זה נוראי אבל נכון..

לאהבה יש גם צד טוב- ההרגשה עצמה וכל מה שמתלווה וגם צד פחות טוב וכואב- פרידה למשל, עזיבה, פחדים, התמודדויות וכו'

ליהי 24

New member
אני מצטערת אם התשובה שלי נשמעת לא כל כך טוב

אולי הייתי יכולה לנסח אותה יותר טוב ... אבל זה מה שעלה לי לראש באותו רגע ... חחח

שבת שלום לכולם ... :) :)

למעלה