חברה מישהו אמר לי

אוקיי עכשיו זה מובן לי...

אהוד בנאי כתב את השיר ולא יובל. השיר נכתב למופע בשם "מאמי", שזה מין אופרת רוק. ודרך אגב אני הולכת לזה בעוד כחודשיים ואיגי דיין מופיע שם.....יוווווווווו אני אראה את איגי דיין.....יווווווווווו....

N a V e

New member
חששתי שאת מדברת על זה../images/Emo13.gif

לשיר קוראים "האונס"...

מאמי

לשיר אכן קוראים "האונס" והוא מתוק אופרת רוק ששמה "מאמי" שרצה עכשיו בתאטרון על הירקון של "הבימה". זו הרצה שניה, המקורית הייתה בשנת 1985 שאהוד בנאי השתתף בה ולא רק כתב. הייתי בזה כבר פעמיים בהפקה הנוכחית (אורית שחף בתפקיד מאמי, ערן צור במקום יוסי אלפנט ז"ל, הראל חסון במקום אהוד בנאי, איגי דיין על התופים, יניב דדון - גיטרה, שפי ישי נשאר על ההפקה המוזיקלית והגדול מכולם אריה מוסקונה שגם כן נשאר מההפקה המקורית). זה ממש מומלץ!!!!

saass

New member
יש לאופרת הרוק הזו פסקול

שמופיע על 2 דיסקים. עכשיו זה גם עולה 80 ש"ח או משהו בסביבות המחיר הזה. יש לי את הפסקול מאז שאני בת 13 ואני יכולה לומר בוודאות שזה פשוט משהו גדול!!!! חבל שאי אפשר להעלות את ההפקה המקורית עכשיו (יוסי אלפנט ז"ל לא יוכל להגיע וכל השאר עסוקים כנראה). אבל גם ההפקה הזו מעולה(!!!!!) וכדאי ללכת לפחות פעם אחת. אם זה מעניין אותך אז מדובר בסיפור עלילה על בחורה מדרום הארץ שמתחתנת עם חייל. בליל החתונה הוא הופך לצמח. הם עוברים לת"א, שם היא כמעט נאנסת ע"י 7 פלשטינאים, מקימה קרקס ותנועה פוליטית שמעודדת למלחמה, נמצאת אשמה במלחמה ונאלצת לחזור חזרה לדרום. ושוב, ממש מומלץ!

למעלה